Neler Yeni

Sizce abdullah abinin çıkaracağı 3060 sistem kaç tl olacak ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
dostlar yt de 3060 sistem videoları dolmaya başladı v.o.k da 8k ya sistem yapmış açıkcası onu almayı düşünüyodum ve şimdi de abdullah abi de fiyat performans sistem gelecek diye hikaye atmış
elbet fiyatına göre harika bir sistem gelir de bu fiyat sizce 8k yı geçer mi yoksa direkt vok'un sistemi almayı düşünüyorum

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bizim bilme gibi bir şansımız yok, bekleyip göreceğiz.

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Geçebilir çünkü sadece 3060 şu aralar 6000 le 8000 arası piyasaya çıkacakmış gibi görünüyor. Ama belli olmaz Abdullah Abi'nin ne yapacağı.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
dostlar yt de 3060 sistem videoları dolmaya başladı v.o.k da 8k ya sistem yapmış açıkcası onu almayı düşünüyodum ve şimdi de abdullah abi de fiyat performans sistem gelecek diye hikaye atmış
elbet fiyatına göre harika bir sistem gelir de bu fiyat sizce 8k yı geçer mi yoksa direkt vok'un sistemi almayı düşünüyorum
bence abdullah abinin çıkarmaını bekle çok iyi bi sistem çıkarıcaktır muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ayberk Kutlusan
8kyi geçmez efsane bi sistem geliyor diyordu bence da yı bekle

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Abdullah abi her şeyin en uygununu seçmeye çalışıyor bu şu demek olmuyor James Donkey koyacak tabikide koymayacak diğer platformlara da gıcık oluyorum bu yüzden. Dediğim gibi abdullah abi den daha iyi f/p sistem yok bence şu anda aynı paralar baz alınırsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bahsettiğin sistemdeki psu ve hatta kasa ne kadar mantıklı bilemedim o bütçelerde mesh bi kasa ve iyi psu hakediyor pc.

Top Bottom