Hocam Apu sistem al daha iyi bu sisteme pek bişey yapılmaz yapılsa bile iyi olmaz tüm parçaları değişmesi lazım. Sıfır sistem almak daha mantıklı indirim bekle güzel fiyatlı sistem al bence.
Aynen bende onu demeye çalışıyorum, bendeki sistemle bile şuan 240 FPS Alabiliyorum zaten.
1659282000
O bütçedeki sistemle, edit, yayın yaparsın + bütün oyunları iyi FPS ile oynarsın.
1080p yetebilir ona bir şey demiyorum ama 1080p de o sistem darboğaz yapar valorant, CS dışı oyunlarda. Sistem önercek kadar bilgim yok malesef. Ama 360hz monitörlerde 1080p üzeri monitör yok. Mecbur 1080p alırsın yani.
Valorant'ta hangi ayarı değiştirirsen değiştir çok fps farkettirmiyor.
1656663489
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gn600-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1000754878.html
Bunu öneririm kendimde kullanıyorum, çok iyi monitör.
Youtubede güzel sistemler çıkabilir bekleyebilir, veya dediğin gibi cuma günü bakabilir. Forumu takip etsin herhangi indirimde burda paylaşılıyor zaten.
Hocam baya çok kötü bu arada bu fiyata almayın bence daha iyi sistemler gelir ve monitör kesinlikle almayın daha geçen ondan kat kat iyi benimde kullandığım monitör 2k idi.