Neler Yeni

İnternet Kafe için Bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları
Instagram
ahmetaydogaan8
Steam
ahmet8
Twitter
ahmett_aydgn
Discord
ahmetmathers#7483
Reddit
redorphin

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alacağın ürünleri toplu olarak almaya çalış. AMD/İntel resmi distribütörüyle iletişime geç türkiyedeki. Tek tek vatandaş gibi 3. taraf satıcı firmalardan alma. Daha ucuza getirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları
Instagram
ahmetaydogaan8
Steam
ahmet8
Twitter
ahmett_aydgn
Discord
ahmetmathers#7483
Reddit
redorphin
Alacağın ürünleri toplu olarak almaya çalış. AMD/İntel resmi distribütörüyle iletişime geç türkiyedeki. Tek tek vatandaş gibi 3. taraf satıcı firmalardan alma. Daha ucuza getir
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim yardımların için.

.RBO.

80+ Silver
Bence 25 30 tane 3050 li sistem olsa iyi olur birde kafenin ad yapması için 3090 3080 gibi kartlar koyabilirsiniz direksyon seti vr tarzı şeylerde reklam yapat bizim halk bu tür seyleri seviyor kafenin konumlandırması önemli okula vs yakın olursa müşterisi bol olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları
Instagram
ahmetaydogaan8
Steam
ahmet8
Twitter
ahmett_aydgn
Discord
ahmetmathers#7483
Reddit
redorphin
Bence 25 30 tane 3050 li sistem olsa iyi olur birde kafenin ad yapması için 3090 3080 gibi kartlar koyabilirsiniz direksyon seti vr tarzı şeylerde reklam yapat bizim halk bu tür seyleri seviyor kafenin konumlandırması önemli okula vs yakın olursa müşterisi bol olur
Açmayı düşündüğüm yer tam şehir merkezinde ortaokul lise çevresinde heryerden insanın kolayca ulaşabileceği bir yer.Vr ı bende düşündüm fakat kararsızım.Yine de fikrin için çok teşekkürler.

.RBO.

80+ Silver
Açmayı düşündüğüm yer tam şehir merkezinde ortaokul lise çevresinde heryerden insanın kolayca ulaşabileceği bir yer.Vr ı bende düşündüm fakat kararsızım.Yine de fikrin için çok teşekkürler.
Şehir neresi fiyatları düşük olan sistemlerden başla hemen pahalı şeyler kurma insanlar ucuz şeyelre gelsin sonra pahalı şeyleri görüp istesin

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi internet kafe açmayı planlıyorum.Birkaç bilgisayar söyleyeceğim nasıl söylerseniz veya daha iyisini düşünüyorsanız söylerseniz sevinirim.
1.Bilgisayar(25adet):
i3 12100f
16gb ram
2060

------------------
2.Bilgisayar(5adet):
i5 12500
16gb ram
3060
------------------
3.Bilgisayar(2adet):
i5 12500
16gb ram
3070 ti
------------------
2. ve 3. bilgisayarlara 240hz monitor steelseries hyperx asus ekipman(modellerden emin değilim önerirseniz sevinirim)
1.bilgisayar 144hz monitor gamepower tarzında ekipmanlar(bunada öneri yaparsanız sevinirim)
1. Sistem mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları
Instagram
ahmetaydogaan8
Steam
ahmet8
Twitter
ahmett_aydgn
Discord
ahmetmathers#7483
Reddit
redorphin
Şehir neresi fiyatları düşük olan sistemlerden başla hemen pahalı şeyler kurma insanlar ucuz şeyelre gelsin sonra pahalı şeyleri görüp istesin
Manisa'da açmayı düşünüyorum.İyi sistemleri görürlerse daha çok gelmezler mi?

Can...

80+ Platinum

.RBO.

80+ Silver
İyi sistem derken bizim halkımız için 3050 bile bulunmaz nimet ben doğduğumdan beri gt8600 256mb kullanıyorum sen öyle düşün rtx oldumu saatliği min 10 15tl arası olur bence işlemcinin ismi olsun çok abartmana gerek yok arkadaşlarında dediği gibi toplu markalaral anlaşarak al birde şu çok önemli google maps herseyi buraya açık açık ekle gelen insan sayısını çok arttırır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları
Instagram
ahmetaydogaan8
Steam
ahmet8
Twitter
ahmett_aydgn
Discord
ahmetmathers#7483
Reddit
redorphin
İyi sistem derken bizim halkımız için 3050 bile bulunmaz nimet ben doğduğumdan beri gt8600 256mb kullanıyorum sen öyle düşün rtx oldumu saatliği min 10 15tl arası olur bence işlemcinin ismi olsun çok abartmana gerek yok arkadaşlarında dediği gibi toplu markalaral anlaşarak al birde şu çok önemli google maps herseyi buraya açık açık ekle gelen insan sayısını çok arttırır
Tamamdır dostum.Tesekkurler

.RBO.

80+ Silver
Birde yedek parçası kolay bulunur ekipmanlar olursa senin için daha iyi olur ekipmanlar kullandıkça yıpranacakları için

Erda Yıldırım

80+ Gold
Şuanda Türkiye şartlarında 2060 zaten iyi daha fazlası seni zarar ettirir. İnterneti tavsiyem 100mbps yap ods yeterli olur.
Ekipmanları toptancidan set olarak al monitörü kaliteli bir 144hz olarak al zaten geneli valorant cs LOL oynar , birde böyle 3 ,4 ,5 kişilik ayrı odalar yapabilirsiniz toplu gruplar için bunlar sizin internet cafenizin daha çok konuşulmasını sağlar buda gelir demek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,649
Üyeler
163,696
Son üye
EnEsFc161
Top Bottom