Arama sonuçları: *

1. N

35000TL sistem önerisi f/p

İndirim bekleyip bu aynı önerilen sistemi kendim toplasam daha ucuza gelirmi?
  2. N

Powercolor 9060xt ile ilgili birkaç yoruma bakarken gerçektende ısı problemlerinin olduğunu söylüyorlardı, galiba biraz daha para biriktirip sapphire almam gerekicek
  3. N

Tamamdır teşekkürler, 1-2 haftaya almayı düşünüyorum gaming gecesinede bir bakmak lazım.
  4. N

Peki hangi seçenekleri seçmeliyim kasa ve ssd olarak?
  5. N

Bende şuan 1080p monitörüm var sonradan 2k'ya yükseltsem mi?
  6. N

@Myling reis biraz daha araştırma yapıp böyle bir sistem buldum içinde sapphire 9060 xt var sence iyi mi?...
  7. N

Şimdilik yeterlidir bence birkaç sene sonra upgrade edince değiştiririm bunuda undervoltta kullanırım
  8. N

Overclock atmaya gerek olmayacağını düşünüyorum zaten, sapphire duydum ama çok fiyat ekliyor bütçe kısıltı maalesef. Yardımınız için teşekkürler.
  9. N

Powercoloru hiç duymadım ama soğutması iyi ve sorun çıkarmaz dimi?
  10. N

Merhaba, kendime sadece oyun oynamak için bir pc dizmek istiyorum. Bütçem 35k ve üstüne çok çıkamam, ekran kartım 8gb üstünde olsun istiyorum ve am5 bir sistem olursa çok iyi olur. Bazı hazır sistemlere baktım 9060xt ve r5 7500f'li sistemler gördüm bütçeme yakın, ram tek birtane 16'lık olsa...
Geri