35000TL sistem önerisi f/p

Ngozi

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Merhaba, kendime sadece oyun oynamak için bir pc dizmek istiyorum. Bütçem 35k ve üstüne çok çıkamam, ekran kartım 8gb üstünde olsun istiyorum ve am5 bir sistem olursa çok iyi olur. Bazı hazır sistemlere baktım 9060xt ve r5 7500f'li sistemler gördüm bütçeme yakın, ram tek birtane 16'lık olsa şimdilik yeter sonra yükseltirim diye düşünüyorum. Sizce kendim toplarsam bu parçaları hazırdan daha ucuza gelirmi? Bilgisayar parçalarından çok anlamıyorum o yüzden tüm önerilere açığım.

Powercoloru hiç duymadım ama soğutması iyi ve sorun çıkarmaz dimi?
çok sorun çıkarmaz 70 derece üstü olmaz diye tahmin ediyorum oc ile kulanımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeniz el verirse yanında saphire var o daha iyi bir kart ısı konusuda

kart ortlama 70 derece de yüksek güç oyunlarında

Overclock atmaya gerek olmayacağını düşünüyorum zaten, sapphire duydum ama çok fiyat ekliyor bütçe kısıltı maalesef. Yardımınız için teşekkürler.

saphire kesinlikle çok daha iyi hocam Abdullah da incelemesini yaptı daha önce kart çok serin 56 68 derece arasında

Overclock atmaya gerek olmayacağını düşünüyorum zaten, sapphire duydum ama çok fiyat ekliyor bütçe kısıltı maalesef. Yardımınız için teşekkürler.
eğer dediğim gibi biraz daha çıkarsa saphire çok iyi bir marka ama powercolara undervolt yapabilirsiniz
nebi abi çok iyi anlatıyor

saphire kesinlikle çok daha iyi hocam Abdullah da incelemesini yaptı daha önce kart çok serin 56 68 derece arasında

eğer dediğim gibi biraz daha çıkarsa saphire çok iyi bir marka ama powercolara undervolt yapabilirsiniz
nebi abi çok iyi anlatıyor
Şimdilik yeterlidir bence birkaç sene sonra upgrade edince değiştiririm bunuda undervoltta kullanırım

Hocam bilgisayardan pek anlamamda almak istiyorum bunlarin bazilarinin neden fps yuksek bazilarinin az bilgilendirirmisiniz beni

Hocam bilgisayardan pek anlamamda almak istiyorum bunlarin bazilarinin neden fps yuksek bazilarinin az bilgilendirirmisiniz beni
çözünürlük farkı 1080de 72 vermiş 1440da 47 4k da 25 fps vermiş alan wake de zaten 9060xtt 16 gb olsada 1080p kartı 2k nın girişinin girişi bir kart

çözünürlük farkı 1080de 72 vermiş 1440da 47 4k da 25 fps vermiş alan wake de zaten 9060xtt 16 gb olsada 1080p kartı 2k nın girişinin girişi bir kart
Bende şuan 1080p monitörüm var sonradan 2k'ya yükseltsem mi?

Peşin alınacaksa eğer bu sistem kasa ve ssd değiştirerek kesinlikle daha mantıklı olacaktır. Ama incehesapta peşin fiyata 3 taksit avantajını unutmamak lazım.
Peki hangi seçenekleri seçmeliyim kasa ve ssd olarak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri