Donanım arşivi yeni F/P sistem hakkında sorularım

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
121
Merhaba herkese iyi forumlar. Abdullah abinin tanıttığı yeni sistem hakkında sizlere danışmak istiyorum. Yeni bir sistem almak istiyorum ve böyle bir video bekliyordum.

Genelde FPS türü oynayan birisiyim(rust,cs2,pubg) bu sebeple yeni nesil teknolojilere pek ihtiyacım yok bana daha çok saf güç lazım. Sizce sistem benim için mantıklı olur mu? Varsa önerilerinize açığım.

Sistemin linki

Merhaba herkese iyi forumlar. Abdullah abinin tanıttığı yeni sistem hakkında sizlere danışmak istiyorum. Yeni bir sistem almak istiyorum ve böyle bir video bekliyordum.

Genelde FPS türü oynayan birisiyim(rust,cs2,pubg) bu sebeple yeni nesil teknolojilere pek ihtiyacım yok bana daha çok saf güç lazım. Sizce sistem benim için mantıklı olur mu? Varsa önerilerinize açığım.

Sistemin linki
Bence sistem fiyatına göre iyi videoya bakmamıştım ama fiyatı güzel geldi bana rami 6000 cl36 yapabilirsin tek modül çift modül o sana kalmış

Alabilirsin.

Yani sizce işlemci de bir yükseltme yapmama gerek yok
Seçebileceklerin arasında son 2 si arasında performans farkı oyuna göre max 20fps
dersenki almışken iyisi olsun 7700x seçersin
kendi adıma konuşayım çok hikayeli vs oyun oynayan biri değilim 7700x alırım 10 sene bile işimi görür benim bu pc

Yani sizce işlemci de bir yükseltme yapmama gerek yok
Bence yok. Youtube'dan bi bak bakalım Rust ve Pubg performansına. Cs'de zaten problem yaratmayacaktır ama ona da bakarak performansını görürsün.

Geri