Arama sonuçları: *

1. N

Ryzen 7 9800x3d'li topladığım sistem nasıl?

Bunun fan rgbsi sürekli renk değiştiriyor mu yoksa sabit bir renkte de dönüyor mu?
  2. N

Ryzen 7 9800x3d'li topladığım sistem nasıl?

Ben bir kaç tane bileşene karar veremedim yardımcı olabilir misiniz? İşlemci : Ryzen 7 9800x3d : 22.209 TL Anakart : Asrock X870 Pro RS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart : 11.229 TL Ram : ??? : Aradığım ram özellikleri 32x2 gb +6000 mhz cl? veya 16x4 gb beyaz SSD : Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2...
  3. N

Nasıl bir sistem toplamalıyım?

Anladımm peki kargo bize geldi ve ekran kartını falan taktık diyelim testlerde sıcaklık falan çok yüksek çıkarsa beklediğimiz performansı vermez ise iade edebiliyor muyuz? satıcı itiraz filan edebiliyor mu iade etmek istediğimizde ? Ayrıca nelere dikkat etmek lazım yani aldığım ürün bana...
  4. N

Nası yani kargo zaten 3 günde gelmiyor mu biz daha aldığımız ürünü görmeden onaylanıyor demek bu o zaman hiç güvenilir değil ki
  5. N

Param güvende nasıl çalışıyor onu açıklar mısın? Birde 2k dediğin 2560x1440p mi?
  6. N

2. El bir şeyler alırken nasıl olacak pek bilmiyorum ayrıca 1440p çözünürlükte 540 hz göremedim
  7. N

Peki gerçekten gerekli mi o kadar güçlü bir ekran kartı? 1920x1080p çözünürlükte valorant oynayacağım monitör 540 hz. Duyduğuma göre güçlü ekran kartları daha yüksek çözünürlükte oynayacaksak kullanışlıymış
  8. N

Ekran kartını hallederim ben, sadece dediğim gibi istediğim fps verebilecek bir sistem olması yeterli ayrıca anakartıda belirttim 4 ram takınca az mhz düşürecek anakart olmalı. Psu ise 1000W
  9. N

Evet belirli değil, eğer 5000 serisi uygun olursa onlardan alacağım eğer değilse rx düşünüyorum
  10. N

Ne kadar zam gelir? yani örnek olarak ryzen işlemcilere x3d serilerine veya 9700x e
  11. N

Hangi parçalara zam gelecek? Ayrıca ne zaman
  12. N

80 bine kadar yolum açıktır kesin fakat çok beğenirsem önerdiğin bilgisayarı 120k ya kadar çıkabilir de. Şu sıralar toplamayı düşünüyorum acelesi yok
  13. N

60-120k civarı bütçem var
  14. N

109.000 TL fiyat çıkıyor ram ssd olmadan
  15. N

Mümkünse corsair gibi popüler markalardan önerir misin?
  16. N

Selamlar, parçalar güzel fakat anakartta sıkıntı olacaktır. 4 ram kullanmayı planlıyorum doğal olarak mhz düşecektir bu anakartı kullanırsam. Bana 200-400 mhz düşüşü sağlayacak bir anakart önerir misin? 1736017776 Bu arada şey, ekran kartını şimdilik almayı düşünmüyorum 5k serisini bekleyeceğim...
  17. N

Bütçem 60-100k arasında, işlemci ryzen 7 9800X3D veya 7 7800X3D olacak. Ekstra seçenek ryzen 7 9700X. Sağlam akvaryum kasa dizmeyi düşünüyorum valorantta 600 700 fps sağlayacak. Önerilerinizi bekliyorum ekran kartı ne olmalı, ramler ne olmalı? anakart vbs.
Top Bottom