Arama sonuçları: *

1. OZAN J

CS2 360 FPS ALTINA DÜŞMEYECEK SİSTEM

i5 12600K - rtx2060 ile 220-374 fps arası alıyorum. Bana CS atölyeden FPS benchmark varsa atarmısınız ona göre arkadaşa sistem toplayayım akşama. Fiyatı ve sistemi minimumda tutacağım. Ha ayrıca bazı ayarlar 4x vs.
  2. OZAN J

İ5 8400 1060 6gb sistem

Hangi oyunları oynayacaksın? CS2 yada muadili FPS oyunları mı ? Stabilite-kararlılık isterim dersen intel, Nvidia Yüksek FPS dersen AMD vs bakabiliriz
  3. OZAN J

İ5 8400 1060 6gb sistem

Direkt sahibinden'e bak. Aynı özelliklerde pc fiyatlarının 200,300 aşağısına koy. kolayca satarsın.
  4. OZAN J

i7-3770 RX580 8 GB Sistem Alınır Mı?

Valorant için Gayet yeterli olur. i5 3570 ile bile gayet iyi performans alıyordum gtx 960 ile. Fiyatına gelecek olursak ülkede her şey uçtu. İşlemci eski ama güçlü. Güçlü kelimesi kişiye göre değişir ama en yeni oyunlarda sorun yaratabilir. Ekran kartı da toplam fiyatına göre iyi denilebilir.
  5. OZAN J

Sizce 50 fps üstü alabilirmiyim?

r7 370 kullanmıştım zamanında. 50 fps üstü 720P çözünürlükte rahat alırsın. Heleki ETS Valorant GTA gibi oyunlarda.
  6. OZAN J

Benim gibi zamanla upgrade yapanlar

Altına yatırım yapacaktım onu da yapamadık. bu aydan itibaren birikim yapabilirsem ya altın yada dövize yöneleceğim. Türk parasının anasını bellediler. Yeter artık. Artık bana Donunuzdaki altınları dolarları bozdur dese bile o , orada yokmuş gibi davranacağım. Zaten dinlemiyordum artık hiç...
  7. OZAN J

Benimde 6 ay oldu belki 7 . 6 ay önceki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar çok çok uçuk. Ehliyet alacaktım alamadım. Askelik için para biriktirecektim biriktiremedim. Aöf'de kaydım var artık nereye kadar gıder bılemem. Zorunda kaldığımız için 100 küsür bin kredi çektik. 3 yıl boyunca ödüyeceğiz :D ...
  8. OZAN J

Biz birgün zengin bile olsak fakirlik duygusu içimizde olacak. Hiçbir zaman zengin gibi düşünemiyeceğiz :D 1648711881 Baba seninki MAX seviye artık :D
  9. OZAN J

IT olarak 6k alıyoruz ama gel gelelim kendime halen bir sistem dizemedim JASJDj. Yıllardır upgrate ede ede takacak bir şey bulamadım. En son ses kartı taktım o biraz iyi geldi. Şuan yan kapakları açık bir dış kasa, i7-2600 , gtx 960 evga son modeli oc'li moce'li, İşlemci fanı fln zamanında 100...
  10. OZAN J

3500 tl ye valorant 200fps almak istiyorum mümkün mü?

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-3570-vs-AMD-Ryzen-3-1300X/m793vs3930 İş yapar gibi gorunuyor. Testler ve değerler benim işlemcime göre hemen hemen eşit. Ama bi tık iyi.
  11. OZAN J

3500 tl ye valorant 200fps almak istiyorum mümkün mü?

Şu son gelen güncelleme ile i5 3570 ve i7 2600 gtx 960 'lı sistemle bile 200'ü zorluyor ama stabil değil. Savaş anında 100lerin altına iniyor. Valorant artık ilk çıktığı gibi değil. i3 2100'de bile 300 fpsleri görüyordum.
Top Bottom