Neler Yeni

Benim gibi zamanla upgrade yapanlar

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
mezun olalı 6 ay oldu 6 aydır çalışıyorum ilk 1 2 ay iyiydi ama şimdi para yokmuş gibiyim bedelli askerlikdi kyk kredisiydi falan daha 1.5 sene olmasına ragmen suandan darlanıyorum bişey alırken 3 kere düşünüyorum valla alışmak zor :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahahahahahah yooo türkiyede yaşamak hiç stresli değil
Benimde 6 ay oldu belki 7 . 6 ay önceki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar çok çok uçuk. Ehliyet alacaktım alamadım. Askelik için para biriktirecektim biriktiremedim. Aöf'de kaydım var artık nereye kadar gıder bılemem. Zorunda kaldığımız için 100 küsür bin kredi çektik. 3 yıl boyunca ödüyeceğiz :D . Geçen jack jones'ın montunu gördüm amazonda ucuza. son 3 adet kalmıştı. Alamadım içime oturdu. Ucuza artık hiçbirşey yok :D buldunmu hemen almak lazım ama $ lazım.

Bi yandan da sıkıldım artık. Siyaset - bilim - iş - hayat zorlukları vs bir araya girince her şey siyah beyaz geliyor. Elin gevuru dedikleri insanlar 1 maaşıyla burada sefa sürüyorlar ( bu arada otelde çalışıyorum birsürü insanlarla tanışıyorum. Detay vermeyecegım). Biz sadece ayı kurtarmak için çalışıyoruz. En azından ben böyleyim.

SerhatCC

80+ Bronze
Benimde 6 ay oldu belki 7 . 6 ay önceki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar çok çok uçuk. Ehliyet alacaktım alamadım. Askelik için para biriktirecektim biriktiremedim. Aöf'de kaydım var artık nereye kadar gıder bılemem. Zorunda kaldığımız için 100 küsür bin kredi çektik. 3 yıl boyunca ödüyeceğiz :D . Geçen jack jones'ın montunu gördüm amazonda ucuza. son 3 adet kalmıştı. Alamadım içime oturdu. Ucuza artık hiçbirşey yok :D buldunmu hemen almak lazım ama $ lazım.
vallahi öyle dostum sizin kredi biraz fazlaymış allah kolaylık versin.ben de şanslıyım ki mönitörü falan 4 5 ay önce aldım ufak ufak her şeyimi dizdim telefondu saatti ekran kartıydı falan filan ama hazirandan sonra artık para atmaya calısıcam kenara faizler de yüksek kredi çekildimi çok sıkıntıya sokar beni cepte para olsun da

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
vallahi öyle dostum sizin kredi biraz fazlaymış allah kolaylık versin.ben de şanslıyım ki mönitörü falan 4 5 ay önce aldım ufak ufak her şeyimi dizdim telefondu saatti ekran kartıydı falan filan ama hazirandan sonra artık para atmaya calısıcam kenara faizler de yüksek kredi çekildimi çok sıkıntıya sokar beni cepte para olsun da
Altına yatırım yapacaktım onu da yapamadık. bu aydan itibaren birikim yapabilirsem ya altın yada dövize yöneleceğim. Türk parasının anasını bellediler. Yeter artık. Artık bana Donunuzdaki altınları dolarları bozdur dese bile o , orada yokmuş gibi davranacağım. Zaten dinlemiyordum artık hiç takmayacağım :) . Kredi evet fazla. Eve taşınacağız. Dediğim gibi zorunda oldugumuz için çektim. yoksa ne borcumuz kalırdı bu ay ne bir şey. Bu arada evet monitörler 5 ay önce çok ucuzdu. En azından 2000 lira verirken kalıteli bi monitör alıyordun. şimdi Ghosting olurmu , yok monitörde şu sorun varmı gibi sorular daha çok duyuyoruz.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
İyi forumlar benim gibi zamanla sistemini upgrade yapanlar var mı. Varsa örneklerini atabilirlermi. Bu benim 1-2 yıl arasındaki upgrade’im ve şu detayı vermek istiyorum aylık 1500 TL’ye çalışarak upgrade ettim. 22 yaşındayım ve sigara içiyorum belirtmek istedim çünkü bu bütçeyle zamanla yemeden içmeden upgrade yaptım. Benim gibi yapanlar varsa örneklerini atmasını rica ediyorum çünkü ben kendimi bu konuda gerçekten kutluyorum. İkiz kardeşim “olm mal mısın tüm paranı pc’ye yatırıyorsun” falan diyordu şimdi benim klavyem onun klavye-mouse-kulaklığından daha pahalı. Ve bu benim gerçekten hayalimdi. Eskiden bi tane vestel laptopla 70fps valorant oynuyorum hep diyordum param olursa güzel bi sistem dizeceğim diye ve zamanla sistemimi geliştiriyorum. (İlk fotoğraftaki acıldı yazan sistem ile işlemci-anakart-ramler hala aynı ve o fotoda kasa bile yok daha uzay montaj 🥸)
Büyük başarı örneği hocam
6900xt alirken kredi cektim ya siz ne diyosunuz 💩
DA-G3 sistemi kaçırdım bi daha bu fiyata bulamam diye tam ağlıyodum son anda alabildim (sistem stok bitti diye hata vermişti)
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum cok iyi anlayabiliyorum seni. Mühendis olarak 12K dan biraz fazla alıyorum ama rtx 3050 alırken bile indirim bekleyip taksit yaptım :D bir şekilde yaşıyoruz sorun yok gibi ama öğrenci kardeşlerime çok üzülüyorum bu dönem çok zor
İban atıyorum hocam :p

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Anlıyorum seni hem eve bakıp hem pcye upgrade etmek baya zor fiyatların çok oynak olduğu dönemde benim de bi iki tek şey kaldı m2 ssd ve ekran kartı yavaş yavaş 🤠

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Güle güle kullan kardeşim, güzel iş çıkarmışsın.

Juiclair0

80+ Silver
benim gibi yavaştan upgrade yapan yokmu başka

SerhatCC

80+ Bronze
Altına yatırım yapacaktım onu da yapamadık. bu aydan itibaren birikim yapabilirsem ya altın yada dövize yöneleceğim. Türk parasının anasını bellediler. Yeter artık. Artık bana Donunuzdaki altınları dolarları bozdur dese bile o , orada yokmuş gibi davranacağım. Zaten dinlemiyordum artık hiç takmayacağım :) . Kredi evet fazla. Eve taşınacağız. Dediğim gibi zorunda oldugumuz için çektim. yoksa ne borcumuz kalırdı bu ay ne bir şey. Bu arada evet monitörler 5 ay önce çok ucuzdu. En azından 2000 lira verirken kalıteli bi monitör alıyordun. şimdi Ghosting olurmu , yok monitörde şu sorun varmı gibi sorular daha çok duyuyoruz.
aynen öyle ben de altın yapmayı düşünüyorum, allah kolaylık versin kardeşim benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom