OZAN J
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 257
- İsim
- OZAN TANKUŞ
Benimde 6 ay oldu belki 7 . 6 ay önceki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar çok çok uçuk. Ehliyet alacaktım alamadım. Askelik için para biriktirecektim biriktiremedim. Aöf'de kaydım var artık nereye kadar gıder bılemem. Zorunda kaldığımız için 100 küsür bin kredi çektik. 3 yıl boyunca ödüyeceğiz . Geçen jack jones'ın montunu gördüm amazonda ucuza. son 3 adet kalmıştı. Alamadım içime oturdu. Ucuza artık hiçbirşey yok buldunmu hemen almak lazım ama $ lazım.mezun olalı 6 ay oldu 6 aydır çalışıyorum ilk 1 2 ay iyiydi ama şimdi para yokmuş gibiyim bedelli askerlikdi kyk kredisiydi falan daha 1.5 sene olmasına ragmen suandan darlanıyorum bişey alırken 3 kere düşünüyorum valla alışmak zor :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahahahahahah yooo türkiyede yaşamak hiç stresli değil
Bi yandan da sıkıldım artık. Siyaset - bilim - iş - hayat zorlukları vs bir araya girince her şey siyah beyaz geliyor. Elin gevuru dedikleri insanlar 1 maaşıyla burada sefa sürüyorlar ( bu arada otelde çalışıyorum birsürü insanlarla tanışıyorum. Detay vermeyecegım). Biz sadece ayı kurtarmak için çalışıyoruz. En azından ben böyleyim.