Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

32 GB Ram 3060ti VS 64 GB Ram 3060

Nasıl 32 veya 16 yaptığını bilmiyorum (16x2 veya 8x4 ANLAMINDA) ama ram daha rahat arttırılabilir bi parça olduğundan 32+3060ti al ileride 64 geçersin
  2. OdinSonThoR

Sistemim şuan ne kadar eder?

Teşekkürler
  3. OdinSonThoR

Sistemim şuan ne kadar eder?

Normalde tekli upgrade düşünüyordum ama direk satıp 5600 + 3060 12GB + 32GB ram geçeceğim uğraşmak istemiyorum teker teker değiştirmeye Ne kadar eder bu sistem? İşlemci : İntel İ5 10400f Anakart : Biostar H410MH Ram : Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15 x2 Ekran Kartı : Inno3D GTX 1660 Super...
  4. OdinSonThoR

Sizce nasıl upgrade yapmalıyım?

Bütçem yok stajer maaşım var şuan 2k hazır bu ay sonu toplam 4k olacak elimdeki parayla yavaş yavaş başlayabilirim 1671135537
  5. OdinSonThoR

Sizce nasıl upgrade yapmalıyım?

Selamlar altta bulunan sisteme sahibim upgrade yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı düşünüyorum. Komple satıp yeni sisteme geçmek zor olur diye düşünüyorum ekran kartımı kesinlikle yükseltmek istiyorum en düşük 2060 ama destekleyeceği en yüksek ekran kartını da takmak istiyorum ne takabilirim...
  6. OdinSonThoR

15-18K arası oyun sistemi önerisi

:) Sevdiriyor kendini DLSS RTX fln güzel Shadow play fln neyse teşekkürler RX li sistemi alacak gibi
  7. OdinSonThoR

Teşekkürler hocam teknoloji konusu benim çok canımı sıkıyor RTX olmasını ben çok istiyordum ama fiyatlar malüm b450H anakart koymasalar 5600 ile 3060TI sistem önereceğim ama bilemiyorum ya çok aradayım hala 18600 MSI B550'ye geçiliyor ama kasa gamegarajın oluyor :/
  8. OdinSonThoR

Teşekkürler dediğim gibi teknolojiden vs ben Nvdia seviyorum AMD tarafında ekran kartı durumları nasıl hala korkarak almalı mıyız?
  9. OdinSonThoR

Hocam nvdia tarafında rakip kartı nedir? Ya ben Nvdia fan boyu sayılabilirim ilk tercihim RTX olur teknolojiden vs o nedenle sordum 1668532016 Hocam nvdia tarafında rakip kartı nedir? Ya ben Nvdia fan boyu sayılabilirim ilk tercihim RTX olur teknolojiden vs o nedenle sordum
  10. OdinSonThoR

Bir arkadaşa topluyoruz ortalama bir oyuncu bilgisayarı arıyoruz
  11. OdinSonThoR

1000 TL'ye DDR4 Sistem Kurdum! KESİN OKUYUN! (REHBER)

Ellerine sağlık. SS leri kırpıp koyman fotoğrafların yer konusunda daha az yer kaplamasını sağlar :3
  12. OdinSonThoR

1500tl monitor tavsiyesi acill!!!

Bakmanı öneririm https://www.ciceksepeti.com/lg-24gn650-b-23.8-inch-144hz-1ms-fullhd-amd-freesync-ips-hdr10-pivot-gaming-monior-kc9378680?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.7.9
  13. OdinSonThoR

BU SİSTEM 6750 YE ALINIR MI?

Alınır
  14. OdinSonThoR

R5 3600+RTX 2060 ile Valorant'ta Kaç FPS Alırım?

165 al 240 fps zor biraz valorant şu anda cidden kötü fps veriyor.
  15. OdinSonThoR

LG UltraGear 24GN650-B Monitör nasıldır?

Panel farkı var. IPS panel kullanıyor LG, Pivot olması ve gerçek 1 ms olması fiyat yükseltiyor. Diğer Curved monitörler VA panel kullanıyor. 165 ile 144 arasındaki fark IPS ile VA arasındaki farktan BENCE daha küçük ben bu nedenle LG olanı aldım eğer vaktiniz varsa İtopya indirimini bekleyin.
  16. OdinSonThoR

LG UltraGear 24GN650-B Monitör nasıldır?

LG olanı kullanıyorum. LG yi al geç. Arkadaşların söylediği bazı durumları açıklayacağım. Free Sync destekleyen çoğu monitör G-Sync de destekliyor aynısı tam tersi şekilde de geçerli. Geçen birine daha açıklamıştım MSİ monitörlerde 3 veya 5 ölü pixel e kadar değişim yapmıyor, bence bu kesinlikle...
  17. OdinSonThoR

4,699 TL Alınır mı? *kendim parça parça alıcam*

Ekran kartı bulursan iyi bir sistem kurulur. Ama tavsiyem dahili grafik birimi bulunan bir işlemci alman yönündedir. EDİT: Bu arada doğru üslup kullanmanı öneririm, kullanmadıysan konuşma gibi cümleler çok saçma. Kullanmadığım bir çok ürünü öneriyorum, burada adamlar öneri yapmış böyle karşılık...
  18. OdinSonThoR

GAMEGARAJ hakkında sorularım

Şehir olarak neredesin. Mağazaları var, istanbul anadolu yakasında. Benim babamda öyle bir garanti işi çıkmıştı götürdü O kadar çok beğendi ki mağazalarını, ve ilgilerini eğer istanbulda anadolu yakasında oturuyorsan bir götür
  19. OdinSonThoR

Gaming gen güvenilir mi

Evet.
  20. OdinSonThoR

3,5-4K ya nasıl sistem toplanabilir?

Teşekkürler
Top Bottom