Neler Yeni

4,699 TL Alınır mı? *kendim parça parça alıcam*

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
kanka patladı mı? kulladın mı? hayır. e o zaman konuşma.
Biraz sitem dolu cümleler kuruyorsunuz gibi geldi.
Everest marka güç kaynağı kullanıyorum.
Psu başlangıçta motor gibi gürlüyor.
Bazen açılmıyor.Gidiyorum güç kaynağını çıkarıp tekrar yerleştiriyorum.Kabloları tekrar tak çıkar yapıyorum öyle çalışıyor.
Sharkon güç kaynağı alan arkadaşlarım da hiç memnun değil.Onlar da da benzer durumlar söz konusu.
Corsair,FSP,Zalman gibi kasa ve güç kaynaklarına yönelin.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
he işte ya aradığım adam geldi valorant en low 200 fps görüyor neredeyse ve cyberpunk gibi oyunları oynamıyorum yazılımcıyım editörlerim için tercih ettim
Abullah abinin videosu

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ama dediğin oyunları oynarsın tabi onda sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide senin bi ara iphone 5 kullanıp önceden iphone kullandım kötüydü diyenlerden bi farkın yok intel eskiden kullandın beğenmedin ama şuan önerileni kullansan beğenirsin aynı fiyatta i3 10100f çoook daha iyi bide yanına H serisi veya B serisi bir anakart alırsın ekran kartı olarak ise 2. El’e girip gtx 1650 alırsın yaklaşık 2 kat iyi sistemin olur ama sen bunu istemiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Ama dediğin oyunları oynarsın tabi onda sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide senin bi ara iphone 5 kullanıp önceden iphone kullandım kötüydü diyenlerden bi farkın yok intel eskiden kullandın beğenmedin ama şuan önerileni kullansan beğenirsin aynı fiyatta i3 10100f çoook daha iyi bide yanına H serisi veya B serisi bir anakart alırsın ekran kartı olarak ise 2. El’e girip gtx 1650 alırsın yaklaşık 2 kat iyi sistemin olur ama sen bunu istemiyorsun
çünkü ileride üni okucam ve okurken de bir şirkete çalışırım ve oradan alıcam maaş ile yeniden toplıcam o yüzden düşük sistem alıyorum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,948
İsim
Mert Metshi
Ekran kartı stokta yok ki

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çünkü ileride üni okucam ve okurken de bir şirkete çalışırım ve oradan alıcam maaş ile yeniden toplıcam o yüzden düşük sistem alıyorum
O zaman ekran kartı alma apu sistem topla maaşını alınca en iyi ekran kartını takarsın :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ekran kartı bulursan iyi bir sistem kurulur.
Ama tavsiyem dahili grafik birimi bulunan bir işlemci alman yönündedir.
EDİT: Bu arada doğru üslup kullanmanı öneririm, kullanmadıysan konuşma gibi cümleler çok saçma.
Kullanmadığım bir çok ürünü öneriyorum, burada adamlar öneri yapmış böyle karşılık vermeni doğru bulmadım.

HoYeon Jung

80+ Gold
İntelin 1. nesil işlemcisini kullanıp İntel kullanmam diyorsunuz. Siz alın, anakartınızda maşallah baya geleceğe yönelik. Kullanırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
İntelin 1. nesil işlemcisini kullanıp İntel kullanmam diyorsunuz. Siz alın, anakartınızda maşallah baya geleceğe yönelik. Kullanırsınız.
aynen kanka i5 1.nesil kullanıyorum aynen... şu an i5 9.nesil kullanıyorum ama memnun değilim doğrusu

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,948
İsim
Mert Metshi
Arkadaş ileride ekran kartı alıcam dememiş niye intel öneriyorsunuz? Anca cs valo oynar o işlemciyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,426
Üyeler
166,540
Son üye
mbappe1
Top Bottom