Neler Yeni

4,699 TL Alınır mı? *kendim parça parça alıcam*

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
intel kullanmam.
fanboysan yapacağım bir şey yok 11.nesilin hızına ulaşamazsın
AMD tarafında böyle bir opsiyonumuz yok
1800 TL 'ye içinde csgo valorant gibi rekabetçi oyunları 1080p de yağ gibi akıtan,6 core 12 threadlik güncel mimariye sahip bir seçeneğimiz yok
git ryzen 3 1200 ünü tepe tepe kullan.İlerde en fazla rx 570 alırsın ama 11400 e rtx 3060 TI RX 6700 XT gibi kartlar takabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
zaten şu anki sistemim de intel kullanıyorum ve eskiden de kullandım ama hiç memnun değilim bir amd kadar değil

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
zaten şu anki sistemim de intel kullanıyorum ve eskiden de kullandım ama hiç memnun değilim bir amd kadar değil
Şu an 11400 lü uhd 730 sistem kulllanıyorum
memnunum
İlerde 3060 TI veya RX 6700 XT Alcam
Fanboy değilim bende eskiden intel kullandım ama eski bir işlemciydi 11.nesille kıyaslamak mantıksız

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
ileride bu sistemi bidaha güncellemicem zaten kanka, idarelik topluyorum yazılımcıyım ve bazı editörlerim gereğinden fazla kasmalar takılmalar yapmakta o yüzden bunu alıp hiç yoktan biraz daha rahatlarım ve 2-3 oyun oynarım soloq takılıyorum zaten oyunlar da ve ileride merak etme hiç RTX 3090'lı sistem dizicem ama şu anlık bunu alıp işime dönüp ilerideki sistem için çalışmalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an 11400 lü uhd 730 sistem kulllanıyorum
memnunum
İlerde 3060 TI veya RX 6700 XT Alcam
Fanboy değilim bende eskiden intel kullandım ama eski bir işlemciydi 11.nesille kıyaslamak mantıksız
FANBOYLUK İLE ALAKASI YOK.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Ekran kartına oranla işlemci biraz düşük kalmış gibi.
Güç kaynağı ve kasa alınmaz.''Sharkon,frisby,gametech,everest gibi markaların kasa ve güç kaynakları ALINMAZ.''

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
ileride bu sistemi bidaha güncellemicem zaten kanka, idarelik topluyorum yazılımcıyım ve bazı editörlerim gereğinden fazla kasmalar takılmalar yapmakta o yüzden bunu alıp hiç yoktan biraz daha rahatlarım ve 2-3 oyun oynarım soloq takılıyorum zaten oyunlar da ve ileride merak etme hiç RTX 3090'lı sistem dizicem ama şu anlık bunu alıp işime dönüp ilerideki sistem için çalışmalıyım.

FANBOYLUK İLE ALAKASI YOK.
Kardeşim yardımcı olmaya çalışıyorum sana ya napcan 1050 Tİ almak için düşme ryzen 3 1200e
M2 var bu sistemde 3600 mhz ram var bazooka anakart var yapma gözünü seveyim dua edeceksin bana
DİPNOT : En önemlisi pcı express 4.0 var birtek ekran kartın eksik kanser etme adamı

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Ekran kartına oranla işlemci biraz düşük kalmış gibi.
Güç kaynağı ve kasa alınmaz.''Sharkon,frisby,gametech,everest gibi markaların kasa ve güç kaynakları ALINMAZ.''
kanka patladı mı? kulladın mı? hayır. e o zaman konuşma.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
dediğiniz oyunları kaldırmaz bile :D
işlemci berbat ram yetersiz ssd yok psu Allah a emanet..
ayrıca 2. el 1650 falan bulunabilir o ekran kartı sıfır alınmaz
Kaldırmaz mı?? 1050 ti + ryzen 3 1200 valorant en az 100+ cyberpunk gibi oyunlarda 1080p düşük ayarlarda 40+ fps verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Kardeşim yardımcı olmaya çalışıyorum sana ya napcan 1050 Tİ almak için düşme ryzen 3 1200e
M2 var bu sistemde 3600 mhz ram var bazooka anakart var yapma gözünü seveyim dua edeceksin bana
kanka benim şu an durumum yok bu kadarına maalesef ki isterim ben de yüksek sistem ama yok işte ailemden de bir şey istemiyorum onlara yük olmadan kendim almaya çalışıyorum, kimileri var ailesi sayesinde alırken ben kendim almaya çalışıyorum.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
kanka benim şu an durumum yok bu kadarına maalesef ki isterim ben de yüksek sistem ama yok işte ailemden de bir şey istemiyorum onlara yük olmadan kendim almaya çalışıyorum, kimileri var ailesi sayesinde alırken ben kendim almaya çalışıyorum.
Lan aynı fiyat aynı

BÜtçeni söyle özelden yardımcı oluyum konuşma başlattan

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Kaldırmaz mı?? 1050 ti + ryzen 3 1200 valorant en az 100+ cyberpunk gibi oyunlarda 1080p düşük ayarlarda 40+ fps verir
he işte ya aradığım adam geldi valorant en low 200 fps görüyor neredeyse ve cyberpunk gibi oyunları oynamıyorum yazılımcıyım editörlerim için tercih ettim

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç