Arama sonuçları: *

1. P

Topladğım sistem nasıl tavsiyeleriniz nedir

Güzel olmuş ramse sistemi genel olarak güzel dizmişsiniz elinize sağlık
  2. P

Topladğım sistem nasıl tavsiyeleriniz nedir

Genel olarak güzel durmuş hocam ama ekran kartı için 3 ay kadar beklemeniz lazım taze kartlar alınmaz hem fiyat düşecek hemde sorunlar azalacak zamanla
  3. P

Çözüldü✓ Masaüstü toplamayı düşünüyorum tavsiye istiyorum

Rica ederim kolay gelsin şimdiden işimiz zor bu devirde
  4. P

Merhaba arkadaşlar sistemime bakarmısınız?

Hocam tüm olarak bir şey bilmiyorum ama bence anakart olarak Asus veya MSI a yönelin
  5. P

9800x3d anakart ve ekran kartı tavsiye

Hocam x870 tomahawk x870 serisinin en f/p ürünü bende alacağım her ihtiyacınızı karşılar ekran kartı olarakta galax 4070 ti Super 35K gaming gende bakabilirsiniz
  6. P

Evet hocam malesef elektronik ürünlerde gereksiz bir fiyat artışı oluyor gümrükte
  7. P

Hangi soğutucu alınabilir ?

Teknobiyotik hocam yetkili satıcısı zaten galiba yetkili satıcılarda 6yıl var garanti emin değilim ama yetkili bayiden almak istiyorum 1741030876 Birazda indirim azalmış daha büyük vardı geçen hafta
  8. P

Yeni olduğu için normal olarak sıkıntıları var ama çöp değil fiyatlandırması çok yanlış oda stok geldikçe ve AMD nin yeni kartlarıyla düşer diye tahmin ediyordum 5070ti alacaktım 34K tavsiye fiyat bi geldi 55k 22K fiyat farkına değmez 35k ya yakın performanslı 4070 ti superde var AMD biraz...
  9. P

Teşekkürler hocam hazır indirimde alıyorum ozaman
  10. P

Hocam Ryzen9 9900x ile yüksek grafikşerde oynayacağım 360mm artb beni götürürmü kasa fanı olarak galiba Corsair rs120 alacağım 70 cfm 4 mh20 değeri var 3 tanede radyatöremi alsam yoksa stok halde soğuturmu size 480 mm desteklemiyor malesef
  11. P

4k zor hocam 4070 Ti Super 2k kartı 4k daha verimsiz bende aynen bu zamanda sistem yeniliyorum 80 bin tutuyor Rx9070 ve 9900x kullanıyorum ben 2K 4K arası biraz beklersenşz hem 5000 serisnin fiyatları düşebilir yada AMD bi güzellik yapıp 9000 serisini daha uyguna sürebilir sistem toplamak için...
  12. P

Bende artic 360mm düşünüyorum baya araştırdım heryerde önerilen bir marka acaba içindeki fanların özelliklerin biliyormusunuz hocam.
  13. P

4070 fark aşırı büyük değil ama bence çıkılabilir bir durum 12gb sonuçta ileriyade daha dönük olur 1741029914 Eğer 1080p kullanacaksanız 4060ti da hayli hayli götürür yani.
  14. P

Ekran kartı olarak eğer bütçe biraz artarsa 35K ya 4070 Ya artmasa 4060 Ti alabilirsiniz bence
Top Bottom