Arama sonuçları: *

1. QİKUA

FURMARK Testinde Max: 84 Derece

Bence 1 test daha yapın eğer sıcaklık artmaya devam ederse kapayın zarar verebilirsiniz. Ama siz tesi hangi ayarlarda yapıyorsunuz.
  2. QİKUA

Benim sistemde 2.el ama bu kadar ısındığını hatırlamıyorum ekran kartı macun değiştirilebilir çünkü sıcaklıklar bir tık fazla ha laptop kadar sıcak değil lakin masaüstü için fazla sistemin az da olsa ömrünü kısaltır.
  3. QİKUA

SİZCE HANGİ SİSTEM ALINIR

80 bin civarlarına bu var https://www.gaming.gen.tr/urun/393018/gaming-4080-amd-ryzen-7-7800x3d-asus-geforce-rog-strix-rtx-4080-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ veya bir de bu var ama işlemci 7600...
  4. QİKUA

Hocam ekran kartını ne zamandır kullanıyorsun sıcaklıkalar bir tık fazla benim 1060 75 dereceye kadar çıkıyordu sonra fan falan eklektim pc de egzoz fan yoktu şimdi daha normal
  5. QİKUA

SİZCE HANGİ SİSTEM ALINIR

Hocam bu fiyatlara 4080 var diye biliyorum tabi siz bilirsiniz her anlamda bu fiyata alacağın sistemler seni üzmez bence
  6. QİKUA

İlk sistemimi alıyorum sizce nasıl (Fiyat 16K)

Hocam indirim kovalayın 17 bin TL'ye falan 4060'lı sistemler geliyor sıfır bu sisteme 16k vermem şahsen 2060 var bir de
  7. QİKUA

Bu özellikteki bir setup a 6400₺ verilir mi?

Kötü değil ama ram ekle üzerine 8gb ram yetmeyecek
  8. QİKUA

1300€-1500€ arası sistem toplamak istiyorum

kaba taslak bunu buldum pek araştırmadım belki daha iyi bulunur ama bencede bu iyi https://www.mediamarkt.de/de/product/_captiva-advanced-gaming-r72-522-ohne-betriebssystem-gaming-pc-16-gb-ram-1000-gb-ssd-geforcer-rtx-4070-ti-12gb-12-gb-101650495.html
  9. QİKUA

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Senin fikrin var mı?

Ben olsam almazdım bu ekran kartı yeni bir ekran kartı diye biliyorum şu an için bence pek hazır değil ileride güncellemelerle düzelir diye düşünüyorum
  10. QİKUA

İtopya Jahrein-Nova alınır mı? 11k

Jahrein pc nin psu sunu arttırsa daha iyi olur 880 tl farkla
  11. QİKUA

VATANBİLGİSAYAR Toplama Bilgisayar 25K

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-asus-dual-rtx3060tioc-prime-b660m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html ssdyi 1tb yapın işlemciyide i5 13400f yapın aslında daha iyi varda mecbur vatan pc dediğiniz bu var hazır olarak belki daha iyisi toplanır bilmiyorum
  12. QİKUA

VATANBİLGİSAYAR Toplama Bilgisayar 25K

Adam mecburi olduğunu konuda belirtmiş
  13. QİKUA

15k hazır sistem + Monitör + oyuncu kulaklığı

Bu fiyatlara veya 100 200 üstüne ips panel var mı önerebileceğiniz va monitörler bence kötü renkler doğru değil gibi
  14. QİKUA

Çözüldü✓ Bu pc alınır mı 9 k ya veya 7 k ya

Parça parça toplasan nasıl olur
  15. QİKUA

Donanım Arşivi ailesine teşekkürler.

Hocam hayırlı olsun ekran kartı modeli nedir ben de aynı model var aynı ekran kartı mı bilmiyorum
  16. QİKUA

Bu takası yapmak mantıklı mı?

Hocam teklifi ben yaptım adam ilk başta kabul etmedi klavyesi ışıksız diye sonra araştırmış herhalde laptop falan piyasada kendine uygun bulamamış tekrar kendisi bana yazdı anlaştık bir kaç güne gideceğim
  17. QİKUA

Hocam adamın laptopa ihtiyacı varmış galiba takası sadece laptop ile yapıyor. Alırken illa test yapacağım ama hangi programları indireceğimi bilmiyorum siz biliyor musunuz? bu arada benim sistemin bataryası bozuk
  18. QİKUA

Ben ilerde takarım yüksek ihtimal, 8 gb yetmez zaten
  19. QİKUA

Oyun için istiyorum
  20. QİKUA

Elimde Şuan da gtx 950m 4gb gddr5 i7 6700HQ 12gb ram ddr4 2400 mhz 240gb ssd asus x550vx laptop var Adam da ise gigabyte gtx 1060 3gb ryzen 5 1500x 8gb ram 240gb ssd 500 hdd corsair vs600 psu var bu takası yapmak mantıklı mı sizce kafa kafaya ben de laptop adam da kasalı sistem var
Top Bottom