Bu iki sistem arasında kaldım Fiyat çokmu abartı ve başka sistem önerisi olan varmı?
Hocam ben denk gelemedim bir türlü 4080 lere keşke bu fiyatlara alabilsemHocam bu fiyatlara 4080 var diye biliyorum tabi siz bilirsiniz her anlamda bu fiyata alacağın sistemler seni üzmez bence
Bu iki sistem arasında kaldım Fiyat çokmu abartı ve başka sistem önerisi olan varmı?
çok özür stok bitmişher şeyiyle daha kaliteli 70klık 4070tili sisteme gamepower kasa psu koymuşlar senin baktığın sistemdeQP PCH Premium AMD Oyun Bilgisayarı
Hazır sistemler 2-3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz [email protected] adresinden mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.www.qp.com.tr
80 bin civarlarına bu var https://www.gaming.gen.tr/urun/3930...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ veya bir de bu var ama işlemci 7600 https://www.gaming.gen.tr/urun/2932...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
En fazla 70 e kadar bakıyorum monitör ve klavye eklemesi yapacağım dahaNOCTUA-4080 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce RTX 4080 NOCTUA OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOCTUA-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Evet hocam sabah forumda bir arkadaş paylaşmıştı stokta olsa çok rahat alınabilir bir sistemdiçok özür stok bitmiş
4070ti 50k ya bulunuyorEn fazla 70 e kadar bakıyorum monitör ve klavye eklemesi yapacağım daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam sabah forumda bir arkadaş paylaşmıştı stokta olsa çok rahat alınabilir bir sistemdi
Amd gpu düşünürsen tek tek toplayıp daha sistem alınabilir.En fazla 70 e kadar bakıyorum monitör ve klavye eklemesi yapacağım daha
Evet hocam sabah forumda bir arkadaş paylaşmıştı stokta olsa çok rahat alınabilir bir sistemdi
Dostum örnek atabilir misin4070ti 50k ya bulunuyor
Olur hocam bir de öyle bakalımAmd gpu düşünürsen tek tek toplayıp daha sistem alınabilir.
senin sistemler 4070ti için pahalı bence Nvidia istiyorsan başka sistem bakalım
Dostum örnek atabilir misin
Olur hocam bir de öyle bakalım