Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Sistemime parça yükseltmesi için yardımcı olur musunuz?

Şuan imzandaki ramlerden farkı ne yeni takacağın ramlerin
  2. Ragnar Adamdır

GENCERDEN SISTEM ALIYORUM

Sistem bi bendemi gözüküyor bi bakmak isterdim
  3. Ragnar Adamdır

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

ya fiyatı yüksek bulan insanlar görüyorum abi kafayı falan yemiş olmalısınız siz ya açın azcık piyasaya bakın lütfen
  4. Ragnar Adamdır

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Siteye giremiyorum imdat
  5. Ragnar Adamdır

30k pc önerisi (monitör dahil)

evet hocam biraz fazla uçtuk :)
  6. Ragnar Adamdır

gaming gecesinde koparabildiğimiz bir şey çıkarmı gerçek indirime giren ve fiyatına değer 1697828812 hocam monitörle ilgili biraz video izledim gerçekten şahane duruyor csgoda fark yaratır alacağım sistem monitörün hz si kadar minimum fps verirse tadından yenmez içime sindi paylaşımlarınız ssd...
  7. Ragnar Adamdır

hocam 2 sorum var 1. si monitör o paraya değermi 7k vericem sonuçta 2. si 4060 ların 8gb versiyonları için kötü diyorlardı inanın 4000 serisi çıktıktan sonra hiç bakmadım nedir ne değillerdir diye işle okulla meşguldum ondan soruyorum 1697828551 bu sisteme yakışır bi monitör kalan parayla...
  8. Ragnar Adamdır

arkadaşlar 30kya monitör dahil toplama pc önerisi yaparmısınzı biraz acil çünkü elimde bi para var pc almazsam başka bi yere aktaracağım parayı. içime sinen güzel bi sistem olursa alacağım mouse klavye kulaklık hepsi var bende monitör ve kasa dahil bütçeme uygun en iyi ne çıkartabiliriz...
  9. Ragnar Adamdır

30k ya bu sistem gidermi

kanka o zaman bana 3.500 liraya klavye , kulaklık ve mouse önerisi yaparmısın rica etsem csgo ve valorant ağırlıklı oynayacağım.
  10. Ragnar Adamdır

30k ya bu sistem gidermi

evet farkettim o fiyatlara farklı bi markanın daha güzel klavyesini bulursam alırım belki herşeyi asus olsun diye böyle seçim yaptım sitede başka yoktu
  11. Ragnar Adamdır

30k ya bu sistem gidermi

Arkadaşlar en altta bide 600 liraya asus mouse var toplam 29k küsürlerde ben direkt 30k dedim monitör falan kasa da böyle sizce 30kya bu sistem uygunmu yoksa fazla mı veriyorum bide 5600x 3070 e 1080p de darboğaz yaparmı onuda merak ediyorum yardımlarınızı bekliyorum alacağım çünkü eğer daha iyi...
  12. Ragnar Adamdır

Toplama gaming pc (Edit, oyun, yayın)

kanka bana tek tek linkleriyle 40k bandında 3090 lı sistem atarmısın bunu hayla böyle bir şey yok diye demiyorum başka birine atacağım hazır sende biliyorsun
  13. Ragnar Adamdır

40 bine 3090 lı 5800x li bi sistem çıkartırsan sende bana atabilirmisin
  14. Ragnar Adamdır

her zaman öyle olmuyor hatta çoğu zaman tek tek toplamak daha zararlı
  15. Ragnar Adamdır

hocam pahalı gibi bu ya gaminggentr de elraen özel sistem vardı galiba ona baksana bi
  16. Ragnar Adamdır

Sizce nasıl upgrade yapmalıyım?

hocam bütçenizi bilmediğim için direk şöyle söyliyim ram , anakart ve ekran kartı yükseltebilirsiniz
  17. Ragnar Adamdır

1660 süper mi ? Yoksa 2060 süper mi ?

1660s alın kafanız rahat olacaksa ha eğer gerçekten temizse 2060 alın
  18. Ragnar Adamdır

İtopya şubesi açık mıdır ?

yorumu ben yazdım sandım
  19. Ragnar Adamdır

Gtx1650 süperli sistem 2. El 9500 tl alınır mı?

hocam ayrı ayrı fiyatları nedir şimdi anlayamadım ben tam olarak
Top Bottom