Sanki bana araba satıyorYanlış söyledin sıfırı 18k ama 20k satıyorum
senin elinde 300 hp bi porsche olsa ve sana 300 hp renault daha iyi dense ne dersin çok merak ettim ,fiyat performans ayrı bir konu, bizim konumuz kıyasPopüler kültür kölesi arkadaşlarımıza açıyorum ne yazık ki. Sadece baskili bir logodan ötürü fiyatini haketmeyen urunlere yuksek meblağlar veriyorlar. Daha sonrasinda da ayni fiyata daha iyilerinin toplanacağını belirtince 5000d ile kıyasla yok onla yok bunlar.
Sıfır alırken düşünmeden alıyorlar sonra satarken yok şu bu marka yok şunun modeli bu kimse 2. elde onlara bakmıyor çünkü aralarında ki fiyat farkına değmıyor. Elden cıkarıncaya kadar kazıklandıklarını gec anlıyorlarPopüler kültür kölesi arkadaşlarımıza açıyorum ne yazık ki. Sadece baskili bir logodan ötürü fiyatini haketmeyen urunlere yuksek meblağlar veriyorlar. Daha sonrasinda da ayni fiyata daha iyilerinin toplanacağını belirtince 5000d ile kıyasla yok onla yok bunlar.
asgari ücret 1.5 iskendere kapatırımMax 20K üstü verilmez
Araba örneği ile alakasız. Bütün ekran kartlarının performansları aynı oluyor aralarında soğutucu bulakları farklı oluyor. eskiden bazen kullanım ömürleri de farklı oluyordu ama artık teknolojı ile o da bitti. aralarında ki malzeme kaliteleri eskisi gibi farklı değil. bütün bilgisayar bileşenleri için gecerli bu. gidip rampageten bahsetmıyorum. aldıgın steelseries set mesela hepsini at çöpe yarı fiyatına daha iyilerini alıyorsun. BAK AYNISI DEĞİL DAHA İYİLERİNİ.senin elinde 300 hp bi porsche olsa ve sana 300 hp renault daha iyi dense ne dersin çok merak ettim ,fiyat performans ayrı bir konu, bizim konumuz kıyas
ya ergenler kendince eğlendi işte ,özetle sistemi 90 a falan satıcamHocam Konu Ne 12 sayfa okumaya üşeniyorum
nasıl bi dünyada yaşıyosun anlayamadım , sen a serisi anakarta 7950x de takarsın kesinSıfır alırken düşünmeden alıyorlar sonra satarken yok şu bu marka yok şunun modeli bu kimse 2. elde onlara bakmıyor çünkü aralarında ki fiyat farkına değmıyor. Elden cıkarıncaya kadar kazıklandıklarını gec anlıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
asgari ücret 1.5 iskendere kapatırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araba örneği ile alakasız. Bütün ekran kartlarının performansları aynı oluyor aralarında soğutucu bulakları farklı oluyor. eskiden bazen kullanım ömürleri de farklı oluyordu ama artık teknolojı ile o da bitti. aralarında ki malzeme kaliteleri eskisi gibi farklı değil. bütün bilgisayar bileşenleri için gecerli bu. gidip rampageten bahsetmıyorum. aldıgın steelseries set mesela hepsini at çöpe yarı fiyatına daha iyilerini alıyorsun. BAK AYNISI DEĞİL DAHA İYİLERİNİ.
Bilip ile bilmemek arasında ki farknasıl bi dünyada yaşıyosun anlayamadım , sen a serisi anakarta 7950x de takarsın kesin
sen engelledigim çocuklardan birinin fake hesabısın herhaldeYa şöyle konu açıp da üyelerin verdiği fiyatları beğenmeyip onlarla kavga eden konu sahipleri çok komik.
Bu kadar bilgiliysen gelip forumda sormayacaksın kaç para eder diye, sorarsan da cevaplarla kavga etmeyeceksin.
Aynı saçmalığı kaç sene önce ben de yapıp üyelerin verdiği fiyatları beğenmeyip boş boş mesajlar atmıştım, çok komik.
Arkadaş sistemini 100k civarı görüyordu o paraya 4090 ve am5 sistem olduğunu soyledik kabullenemedi. X570 anakartinin p olanı 30k benimkide çok az etmez fln diyor.Hocam Konu Ne 12 sayfa okumaya üşeniyorum
Anladım. Teşekkür ederim.Arkadaş sistemini 100k civarı görüyordu o paraya 4090 ve am5 sistem olduğunu soyledik kabullenemedi. X570 anakartinin p olanı 30k benimkide çok az etmez fln diyor.