Yeni Bilgisayar Sistemi Parça Seçimi Hakkında Yardım.!

kanka lian li kötü değil güzel ürünler üreten firma fakat bir tık pahalı
Lian li kötü demedim görüntü ve lianli yazicak.diye VRAM M2 SSD ve fpsden feragat etmem dedim o PSU fiyatına 1350watt enermax alınıyor platinum

Lian li kötü demedim görüntü ve lianli yazicak.diye VRAM M2 SSD ve fpsden feragat etmem dedim o PSU fiyatına 1350watt enermax alınıyor platinum
ben de diyorum ki adamin geri iade hakları yok ne desek sadece boş olurdu sadece ram micron olduğu için onu bari hakkın varda iade et dedim hynix alsın

Lianli yerine markaları degisitirp 5080li alabilirsin.
kanka lian li kötü değil güzel ürünler üreten firma fakat bir tık pahalı
Evet farkındayım bir tık pahalı olduklarının ama bulunduğum konumu söylemeyi unuttum şu an avrupadayım ve burada ekran kartlarının fiyatları 5070 ti hariç hepsi Msrp nin 400-500 euro üzerinde bu ekran kartını Msrp ye yakın fiyata bulabildim ve ondan aldım zaten öyle ahım şahım bi fps takıntım yok 5080 alayım deseydim bu ekran kartının üzerine en az 500 oda en kötü modeline ekleme yapmam gerekiyordu ve 2 aya yakındır ekran kartı kovalıyorum ondan artık canıma tak etti ilk denk gelen buydı ve bunu aldım Msrp ye en yakın olan. Aslında şahsen bu sistemi toplamama heves eden kişi Donanım arşivi youtube videosu oldu bütün bu sistem bana yaklaşık 2600 euroya maal oldu indirim zamana denk geldim ve sipariş vermek istedim. indirim günü olmazsa hepsini toplamı yaklaşık 3300-3600 e denk geliyor
şu video
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de diyorum ki adamin geri iade hakları yok ne desek sadece boş olurdu sadece ram micron olduğu için onu bari hakkın varda iade et dedim hynix alsın
maalesef son iade tarihim 16 nisanmış ve üzerinden 8 gün geçmiş yani ekran kartı ve anakart dışında iade veya değişim yapabileceğim bir ürün kalmadı :(

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,590
Üyeler
174,751
Son üye
rafa silvaa
Geri