Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,513
dsdasdsfTüm sırrı bozdun ya şimdi nasıl 200k ya satacak.

Asus prime cırtmış cougar cırtmış palit cırtmış

dsdasdsfTüm sırrı bozdun ya şimdi nasıl 200k ya satacak.
boş havalara girip edebiyat yapıyosun ,yaşın kaç bilmiyorum ama bana komik geliyosunDobra bir insanım. Sözümü esirgemem.
Kasa da ki parçaları ayrı satmanız daha iyi olur. Sizin sistem 4070 ve DDR4 olduğu için dengesiz gibi, malum artık DDR4 bu tür bütçeli sistemlerde kullanılmamaya başlandı.kasayı ,monitörleri ,ekipmanları ayrı başlık altında ilan yapıcam
artık duruma göre bakıcaz zaten acelem yok, kasıma kadar satılır diye düşünüyorum, teşekkür ederim cevabın içinKasa da ki parçaları ayrı satmanız daha iyi olur. Sizin sistem 4070 ve DDR4 olduğu için dengesiz gibi, malum artık DDR4 bu tür bütçeli sistemlerde kullanılmamaya başlandı.
Senin söyleyecek bir şeyinin olmamasıda bana komik geliyor. Ama trajikomik. Daha fazla kendimi yormayacağım. Zira işim gücüm var.boş havalara girip edebiyat yapıyosun ,yaşın kaç bilmiyorum ama bana komik geliyosun
sen diriliş ertuğrul fanısındır kesinSenin söyleyecek bir şeyinin olmamasıda bana komik geliyor. Ama trajikomik. Daha fazla kendimi yormayacağım. Zira işim gücüm var.
sıfırı 18k sana 10 olur xddddKulaklığa ne istiyorsun?
Başka yardım edebileceğim bir konu yoksa, ben teşekkür ederim anlayışınız için. Yolunuz açık olsun.artık duruma göre bakıcaz zaten acelem yok, kasıma kadar satılır diye düşünüyorum, teşekkür ederim cevabın için
Son kez cevap vereyim. Bilemedin . Uzun zamandır türk dizileri izlemiyorum. Hadi eyvallahsen diriliş ertuğrul fanısındır kesin
hareketlere bak hareketlere , çık git burdanSon kez cevap vereyim. Bilemedin . Uzun zamandır türk dizileri izlemiyorum. Hadi eyvallah
Bi git.sıfırı 18k sana 10 olur xdddd
![]()
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 20.037,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlış söyledin sıfırı 18k ama 20k satıyorumsıfırı 18k sana 10 olur xdddd
![]()
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 20.037,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Popüler kültür kölesi arkadaşlarımıza açıyorum ne yazık ki. Sadece baskili bir logodan ötürü fiyatini haketmeyen urunlere yuksek meblağlar veriyorlar. Daha sonrasinda da ayni fiyata daha iyilerinin toplanacağını belirtince 5000d ile kıyasla yok onla yok bunlar.dsdasdsf
Asus prime cırtmış cougar cırtmış palit cırtmış![]()