Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
O sırada i5 6400'lü ekran kartsız sistemi 4500'e veren ben.ben i7 7700+h110 3500 e verdim yatamadim aksam
O sırada i5 6400'lü ekran kartsız sistemi 4500'e veren ben.ben i7 7700+h110 3500 e verdim yatamadim aksam
80kDostlar merhaba, yurtdışına yerleşeceğim için setupımı komple satmak istiyorum,sizlere ne kadar eder diye sormaya geldim
KASA
Corsair 5000D + 4x Corsair SP120 Fan+Corsair RGB kontrolcü (Garanti yok)
X570 ASUS PROART (Garanti ve fatura var)
Ryzen 7 5800X3D (Garanti ve fatura var)
NOCTUA nh-d15 chromax black (Garanti yok)
ASUS PROART 4070 OC (Garanti ve fatura var)
CORSAIR RM850X Enthusiast Series (Garanti ve fatura var)
Adata sx8100 500 gb m2 (Garanti yok)
kingston nv2 1 tb m2 (Garanti ve fatura var)
seagate barracuda 2 tb hdd (Garanti ve fatura var)
kioxia 240 gb ssd (Garanti yok)
adata su630 500 gb ssd (Garanti yok)
Monitör
MSI G273QF 2k 165hz (Garanti yok)
Gigabyte M27F (Garanti yok)
ÇERE BİRİMLERİ
Steelseries Aerox 5 wireless (Garanti ve fatura var)
Steelseries Arctis 7 wireless (Garanti ve fatura var)
Steelseries Apex 7 (Garanti ve fatura var)
Steelseries Qck Prism 3XL (Garanti ve fatura var)
Blue Yeti USB Mikrofon (Garanti yok)
anakart işlemci ve ekran kartını geçtiğimiz ay aldım sıfır sayılabilir
sizden ricam kasa .... kadar eder , monitörler .... kadar eder diye alt başlıklarda fiyat değerlendirmesinde bulunursanız çok efektif olur
Yorumlarınızı bekliyorum
İşine gelmeyince millet kıskanç oluyor. Beğenmediysen çek git başka foruma. Senin egonu tatmin etmek için yorum yazmıyoruz burda. Çokta umrumuzdaydıya sistemin , işimiz yok senin sistemi kıskanıcazharbiden millet ne kadar kıskançmış, adam 100 bine 4090 üst düzey sistem toplarım diyor
abdullah hacıgül sen misin?İşine gelmeyince millet kıskanç oluyor. Beğenmediysen çek git başka foruma. Senin egonu tatmin etmek için yorum yazmıyoruz burda. Çokta umrumuzdaydıya sistemin , işimiz yok senin sistemi kıskanıcaz
Parti kur oy verelim reis konuşİşine gelmeyince millet kıskanç oluyor. Beğenmediysen çek git başka foruma. Senin egonu tatmin etmek için yorum yazmıyoruz burda. Çokta umrumuzdaydıya sistemin , işimiz yok senin sistemi kıskanıcaz
Emin ol Abdullah abide olsa senin gibi işine gelmeyene çamur atan birine gerekli cevabı verirdi. Çünkü bizim karakterimiz bu. Bu foruma gelip fikir soruyorsan haddini bileceksin. Saygılı olacaksın. Öyle işine gelince saygılı işine gelmeyince çamur atarak olmuyor bu işler. Yurtdışında da millete böyle davranma. Sonra diyecekler Türk ler çıkarcı...abdullah hacıgül sen misin?
Kıskanılacak bir şeyi yok 150K ya mükemmel kalite 4080S monitorl ekipman full dahil sistem çıkar.seni sevdim diğerleri gibi kısknaçlık yok sende sen adamsın
Bu yurtdisinda 2.el aldigi arabayi da turkiyedeki 0 fiyatina satmaya calisir boyle muamele yapar insanlaraEmin ol Abdullah abide olsa senin gibi işine gelmeyene çamur atan birine gerekli cevabı verirdi. Çünkü bizim karakterimiz bu. Bu foruma gelip fikir soruyorsan haddini bileceksin. Saygılı olacaksın. Öyle işine gelince saygılı işine gelmeyince çamur atarak olmuyor bu işler. Yurtdışında da millete böyle davranma. Sonra diyecekler Türk ler çıkarcı...
sorduğum sorunun cevabı bu değilEmin ol Abdullah abide olsa senin gibi işine gelmeyene çamur atan birine gerekli cevabı verirdi. Çünkü bizim karakterimiz bu. Bu foruma gelip fikir soruyorsan haddini bileceksin. Saygılı olacaksın. Öyle işine gelince saygılı işine gelmeyince çamur atarak olmuyor bu işler. Yurtdışında da millete böyle davranma. Sonra diyecekler Türk ler çıkarcı...