Neler Yeni

Çözüldü✓ TR'DEN GİDECEĞİM İÇİN SATMAK İSTİYORUM, SİZCE KAÇ TL?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bozkan

80+ Bronze
Adam net trol, konuya daha fazla yorum yapılmaması en hayırlısı :)

bu forumda mod yok galiba

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

shahbaztr

80+
sizin gibi iki yüzlü insanların hayatta hiç de iyi yerlere geleceğini düşünmüyorum, umarım yanılırım da kötü hayatlara sahip olup bu tür forumlarda insanlara salça olmaya devam etmezsiniz

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Uygunsuz Dil
Kardeş anlamak zor olmalı: Piyasada olmayan kart. Fiyatını sen belirleyeceksin. Sıfırı 30 bin TL başka stok yok diye. Adam gidecek sıfır fiyatına bakacak 30 bin adam koyacak 20 bin. Tamam sen bunu 10 bine sat. Kendi kartın olsa adımın üzerine varım aynısını yaparsın. Kendi malın olunca en optimumu ne diye düşünürsün başkasının malı olunca 7-8 bin.

Daha geçen ay piyasası 5k civarı olan 2080ti sırf fe diye 10 bine satıldı. Piyasada bulunmayan ürünü seven insan var. Siz gelmişsiniz yaptığınız yoruma bak.
İşte dediğin gibi ***** yok öyle bişe hayal kardeş. ben satmak istesem direk koycağım fiyat 9k dır yavaş yavaşda düşerim ben vercek olsam mala maks 6 veririm

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
gamerock buIabiIeceğin en kaIiteIi modeIIerden biridir aynı şekiIde aio da, kasa da akvaryum oIduğu için pek bir kaIite standardı yok
o kasa ust duzey sistemlerde fazlaca gorulur. Dragos standartlarinin oldukca ustunde ve ust kalite modellerle yarisacak seviyede.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

eneskaya6

80+ Silver
Kardeş anlamak zor olmalı: Piyasada olmayan kart. Fiyatını sen belirleyeceksin. Sıfırı 30 bin TL başka stok yok diye. Adam gidecek sıfır fiyatına bakacak 30 bin adam koyacak 20 bin. Tamam sen bunu 10 bine sat. Kendi kartın olsa adımın üzerine varım aynısını yaparsın. Kendi malın olunca en optimumu ne diye düşünürsün başkasının malı olunca 7-8 bin.

Daha geçen ay piyasası 5k civarı olan 2080ti sırf fe diye 10 bine satıldı. Piyasada bulunmayan ürünü seven insan var. Siz gelmişsiniz yaptığınız yoruma bak.
Anakart daha dün sıfırı 17k ya ilandaymıs hocam. şuan 30k olmasının bir anlamı yok. 3-4 hafta 30k ilanda kalırsa o fiyatı alıcılar kabul eder. almak isteyen kişi 17k dan 30k ya cıktıgını görünce gidip almayacak ki başka secenek bakacak. ikinci el icinde anlık sıfrı 17k üzerinden düşünülüp fiyat bicilmeli. eskisi gibi alıcı da kalmadı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom