Arama sonuçları: *

1. Railof

8K ₺ Bütçeden 5700XT Sistem Toplanabilir Mi?

Gayet memnunum hocam f/p olarak görüyorum belki daha iyileri vardır. Fazla araştırmadan aldım ama fazlasıyla memnun kaldım.
  2. Railof

8K ₺ Bütçeden 5700XT Sistem Toplanabilir Mi?

Nası bi hale geldik arkadaş haziranda imzamdaki sistemi 6900 e aldım :confused: Monitör Dahil değildir.
  3. Railof

Bir parçaya ne kadar para harcamalıyım

Öncelikle bilgisayarı ağırlıklı olarak ne için kullanacağın önemli. Oyun oynayacaksan Ekran kartı ve işlemcini dengelemen lazım. (Ekran kartını güzel bir şey seçip işlemcini darboğaz yapmayacak performanslı uygun bir işlemci seçebilirsin.) Anakart genelde 500-600TL falan tutar Ramlerde 400-700...
  4. Railof

yeni topladım vatan bilgisayardan almalımıyım

FRISBY FC-8890G COAX 650W 6x120mm RGB FANLI USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA Bunu kesinlikle çıkar.
  5. Railof

2080TI ve 10900K sistem toplama

Çok ayıp bu yorumu yapması gereken @crazyreign beyfendi olmalıydı :D (!)
  6. Railof

10,000TL bütçe ile Monitör dahil sistem alacağım

Kasayı çok beğendim monitör düşündürdü.
  7. Railof

6000 Liraya RX570 Alan Arkadaşım

Hayırlı olsun demekten başka bir şey deme boşver. :D
  8. Railof

Da 2 sistem garantiden geldi halen aynı

Onlarlada halledebilirsin. Hatta aklıma gelmişken yeni kablo alınca kabloyu bir arada tutmak için kullanılan ince teller oluyor plastik kaplı. O plastiği söküp o ince metali soksan bile olur.
  9. Railof

Da 2 sistem garantiden geldi halen aynı

tel toka, ataç falan yokmu reis?
  10. Railof

Bu sistemi uzay montaj kullansam sıkıntı olur mu?

reis onlar cpu soğutucu arkadaş psu sormuş :D
  11. Railof

Hatta bak çok zorlamana bile gerek olmadan böyle bir şey yapabilirsin.
  12. Railof

Valla reis anlamamki bişi ne desem yalan olur. Çizim konusunda yardım lazım olursa özelden söyle bilgim dahilinde yetişirim :D
  13. Railof

Reis bence senden bu durumda efsane şeyler çıkabilir. 4 5 video ile 3d çizim programı öğrenmeye çalış. PVC den Bol hava akışlı uzay montajı koruyabilecek uygun bi kasa çıkartırsın sen.
  14. Railof

reis ısındığı içinmi uzay montaj olarak kullanmak istiyorsun yoksa kasa mı almak istemiyorsun? ısındığı için uzay montaj düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun BENCE. Kasa kullanman daha iyi olur hava akışı parçalar üzerinde dağılacağı için daha iyi BENCE.
  15. Railof

16k gaming pc toplama (kasa)

Senin kasayı masandaki yazıcının oraya alıp içinde custom ARGB sıvı soğutma görmek çok hoş olurdu :D Reis bide yeni pc demişken Origin Big O ya baktınmı hiç kesinlike tavsiye ederim.
  16. Railof

16k gaming pc toplama (kasa)

@Baran Buba böyle bir şey yaptım parçalarda lazım olmayan ürünler olabilir kasa psu değiştirilebilir, indirimlerle falan toplayınca daha ucuza gelirse ekran kartı 10 bin tl ye 2080ti falan konulabilir sisteme. Gayet sağlam bir sistem olur. 1596919172 @Rambo_87 Reis senin pc ye ne zaman sıvı...
  17. Railof

1.369 TL kardayım gülsem mi ağlasam mı?

linklerin 2 side bozuk. 1.link o şekilde atılmıyor ss alıp atmanız daha mantıklı olur. Linke tıkladığımız kendi sepetimizi görüyoruz. 2.link bozuk. 404 Not Found
  18. Railof

Arkadaslar bu sistem alinir mi

Parçalar başka yerleden daha ucuza bulunarak 8000TL ye kadar düşer bu fiyat. Edit: PC toplama konusunda çok fikrim yok bilgili olduğuna emin olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim, bende hatalarımı öğrenmiş olurum.
  19. Railof

7K Bütçe İle Sistem Toplama

İmzamdaki sistem olabilir.
  20. Railof

Ryzen 5 İşlemcili pc toplama

Al güzel kardeşim böyle bir sistem olabilir istediğin gibi. Ama çok gereksiz para harcamış olursun benden söylemesi daha iyisini alabilirsin. 1596648735 Valla kardeş onu bende anlamadım forumdan öğrendiğim kadarıyla kim ne istiyorsa ona onu vereceksin arkana yaslanıp izleyeceksin :D
Top Bottom