Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki güç kaynağı tuşu açık kalsın sorun yok prizin tuşunu kapatsam ?Kalsın ne olucak?
Peki güç kaynağı tuşu açık kalsın sorun yok prizin tuşunu kapatsam ?Kalsın ne olucak?
Hepsi açık kalabilir. Ama öyle de yapabilirsin. Bende 1 yıldır hepsi açık bir şey olduğu yok.Peki güç kaynağı tuşu açık kalsın sorun yok prizin tuşunu kapatsam ?
Tamam hayır 1 haftq felan açmıyorum bazen priz benim açma kapama tuşlu yani sadece prizden kapatacağım inşallah öyle sorun yaşamam ben evde olmadığım zaman boş yere priz açmak istemiyorum çünkü yakın zaman da 2 3 ay gelmeyeceğim eve o zaman da prizde bırakamam yani açık şekilde.Hepsi açık kalabilir. Ama öyle de yapabilirsin. Bende 1 yıldır hepsi açık bir şey olduğu yok.
tel toka, ataç falan yokmu reis?telden bende yok
Bulurumtel toka, ataç falan yokmu reis?
Ben güç kaynağında sorun olacağını sanmıyorum olsa ilk geldiğinde de olurdu ilk geldiğinde PC bugün öğlen geldi taktım direk açıldı.Onlarlada halledebilirsin. Hatta aklıma gelmişken yeni kablo alınca kabloyu bir arada tutmak için kullanılan ince teller oluyor plastik kaplı. O plastiği söküp o ince metali soksan bile olur.