Arama sonuçları: *

1. Remi

Bugün pc toplayayım mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ özelleştirip bunu alabilirsiniz
  2. Remi

Sistemimi yükseltmek istiyorum öneri/tavsiye

bu psuya sisteminizi emanet etmeyin önce psuyu değiştirin en ufak sıkıntıda sisteminize yazık olur rx 7600 ryzen 5 5600 ikilisini takabilirsiniz yeni bir psu ile birlikte
  3. Remi

AM4'den AM5'e geçiş / geçilmeli mi?

asus dual
  4. Remi

Yani şu an almak istesem her türlü alabilirim ama kaliteden biraz taviz vermem gerekir bunu pek istemiyorum halihazırda kullandığım sistemde 50 tl overpaye bile çekinip b450 yerine a320 alan birisi olarak pek ödün vermeme taraftarıyım ders aldığım için, şu anda upgrade ihtiyacım olmadığından...
  5. Remi

Yani anakartımda anime kızı olsun diye ya da marka logosu olsun diye +1500 vermeyi pek düşünmüyorum sağlam indirim yakalarsam iş başka tabii elbette biraz daha araştırmak lazım tavsiyeniz için tekrar teşekkürler 1731704017 teker teker satıyordum işlemciye buldum şimdilik
  6. Remi

Ekran kartını bir iki nesil kullanmayı tercih ederim AM4 soketi iyice ölmeden önce satma imkanım varken satmayı düşünüyorum AM5 fiyatları azalmaya başladığından beri AM4 satışlarının ve fiyatlarının etkileneceği kanaatindeyim yani satma şansım iyice azalabilir performans artışı beklentim yok...
  7. Remi

Benimki de garantili 2.7kya alıcı buldum Herhangi bir satış yapmadan geçme maliyetim ne kadar olur en yüksek ve en düşük maliyeti hesaplamaya çalışıyorum da şu anda (ürün linklerini şimdi gördüm teşekkür ederim)
  8. Remi

Merhabalar, elimde RTX 4060 - RYZEN 5 5600 - A320M-K'lı ve 16GB Ramli bir sistem bulunmakta öylesine ilana koyduğum ve aklımın bir köşesinde bulunan sistemimdeki Ryzen 5 5600'e alıcı buldum eğer satarsam direkt olarak AM5'e geçmeyi düşünüyorum Sonuç olarak tepe seviye işlemcileri çok sağlam olsa...
  9. Remi

35K Nvidia sistem önerisi

nvidianın bu zamana kadar amdden daha fazla sorun çıkarmış bir modelini söyleyebilir misiniz güncel modellerden
  10. Remi

Sistemime upgrade önerisi

teşekkür ederim yorumunuz için yorum için teşekkürler indirim kovalayıp teker teker AM5 upgradei yapmam gerekecek galiba, en kötü daha güzel bir kasa ve sağlam bir kule tipi soğutucu alıp belki de rami 32 yapıp götürdüğü kadar götürmesini dilerim
  11. Remi

AM4 ile devam edip ryzen 7 5700x3d tarzı bir upgrade yapmam mantıklı olur mu sizce sonuçta onunda gücü muazzam sayılır 7500fle benzer performansı vardı diye hatırlıyorum
  12. Remi

Merhabalar, elimdeki sisteme yakın zamanda upgradeler yapmayı düşünüyorum upgrade için önerileriniz varsa yazabilir misiniz? ASUS DUAL RTX 4060 AMD Ryzen 5 5600 ASUS Prime A320M-K Oloy Owl 2x8GB Ram Kioxia 1TB M2 SSD Performax Hellfire Kasa MSI MPG A650BN PSU Kasanın şeklinden pek memnun...
  13. Remi

İmzadaki sistem ne kadar eder?

Yan monitör olarak kullanıyorum gayet memnunum. Renk doğruluğu ve doygunluğu eş fiyattaki monitörlere kıyasla çok daha iyi 1707213847 Şu an satmıyorum ve ekran kartını ayrı satacağımı sanmıyorum. 1707213887 Teşekkürler hocam
  14. Remi

Teşekkürler hocam monitörler için tahmini bir fiyat verebilir misiniz peki
  15. Remi

Öğrenmek için soruyorum bu yaza doğru satma ihtimalim var da tahmini olarak ne kadara gider? Kasa: ASUS DUAL RTX 4060 RYZEN 5 5600 ASUS PRIME A-320M-K Oloy Owl 2x8GB 3000mhz Ram MSI MPG A650BN 80+ BRONZE PSU KIOXIA EXCERIA G2 1TB m2 SSD 256 GB SSD (Marka model hatırlamıyorum ama ortalama bir...
  16. Remi

Çözüldü✓ Modlu dlss3 sonrası hangi ekran kartını almalıyım? (3060ti vs 4060)

4060. FPS'in en gerekli olduğu oyunlar genel olarak online rekabetçi oyunlar. Çünkü yüksek fps alarak yüksek hz değerlerindeki monitörleri max verimle kullanıyorsunuz. Modu hiçbir online oyuna kuramayacaksınız ban ihtimalinden dolayı. Bu yüzden halihazırda hem kalitesi bariz daha güzel olan dlss...
  17. Remi

sistemime hangi nvdia ekran kartı alabilirim

crash problemi çözülür mü bilemem ama 3060a darboğaz yapar o işlemci bir miktar tam 3060 performansı alamazsın aklında bulunsun.
  18. Remi

Bilgisayarımı satıcam için fiyat önerisi

Düz Phoenix 1650'yi 1 günde 2000 TL'ye sattım 1650 super 2.3 civarına gider
  19. Remi

Beyler psu yeterli olurmu

Yeterli, hazır sistemlerde böyle bir sorun olmasına zaten imkan yok benim c4 performax bile 550w da beslemişti sorun yok yani
  20. Remi

Beyler ilk toplamam yardım lazım

Aşırı pahalı, mümkünse hazır sistemlere yönelin, o bütçede 4060ti ya da biraz üstüne eklerseniz 4070li sistemler çıkacaktır.
Top Bottom