Remi
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,177
- İsim
- Mustafa Yüksel
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim, Tarih
- @remileas
- Discord
- lrearis
Merhabalar, elimdeki sisteme yakın zamanda upgradeler yapmayı düşünüyorum upgrade için önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
ASUS DUAL RTX 4060
AMD Ryzen 5 5600
ASUS Prime A320M-K
Oloy Owl 2x8GB Ram
Kioxia 1TB M2 SSD
Performax Hellfire Kasa
MSI MPG A650BN PSU
Kasanın şeklinden pek memnun sayılmam ve halihazırda kullandığım anakart çok giriş seviyesi bir model olduğundan ilk aklıma onlar geldi ayrıca stok işlemci soğutucusu var beni idare etse bile geleceğe yönelik bir şey olabilir ancak anakartı upgradelersem DDR 5 teknolojisine geçmeyi düşünüyorum ama bu da çok masraflı olacağından aradayım sizce DDR5'e geçmeye değer mi şu anda sizin görüşlerinizi alabilir miyim siz olsanız ne yapardınız? Sistemi render için kullanacağım genel olarak oyunda oynanacak elbet ama çok değil
ASUS DUAL RTX 4060
AMD Ryzen 5 5600
ASUS Prime A320M-K
Oloy Owl 2x8GB Ram
Kioxia 1TB M2 SSD
Performax Hellfire Kasa
MSI MPG A650BN PSU
Kasanın şeklinden pek memnun sayılmam ve halihazırda kullandığım anakart çok giriş seviyesi bir model olduğundan ilk aklıma onlar geldi ayrıca stok işlemci soğutucusu var beni idare etse bile geleceğe yönelik bir şey olabilir ancak anakartı upgradelersem DDR 5 teknolojisine geçmeyi düşünüyorum ama bu da çok masraflı olacağından aradayım sizce DDR5'e geçmeye değer mi şu anda sizin görüşlerinizi alabilir miyim siz olsanız ne yapardınız? Sistemi render için kullanacağım genel olarak oyunda oynanacak elbet ama çok değil