Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

35k Bütçe ile kasa+monitör önerisi

Tamamdır dostlar teşekkür ederim
  2. RevenKalr

Doğru diyorsunuz hocam, 5060ti lı sistem attım bir de varsa bi 4060 lı atıp çekileceğim olaydan
  3. RevenKalr

Kuzenime alıyoruz, bütçe 35 demişti ama 5060 lı sistemler benim için fazla diyor şimdide. 20 civarına 4060 lı bir kasa varsa 4-5 e de monitör alayım diyor, fiyatı tutabildiği kadar düşük tutmaya çalışıyor sanırım
  4. RevenKalr

Olur hocam, uygun fiyatlı klavye kulaklık mouse Birde biliyorsanız 20k civarına bi kasa atabilir misiniz?
  5. RevenKalr

Varsa bi bakabilirim hocam, yarın alınacak aciliyeti var biraz
  6. RevenKalr

Oyun için hem kasa hem monitör önerebilir misiniz? 35 i geçmemesi lazım
  7. RevenKalr

Rx 6950xt mi 3090 mı?

Nvidia iyidir
  8. RevenKalr

34k yazılım için bu sistem alınır mı ?

Ekran kartının gücü soğutucudan ve 500gb hafızadan daha önemli diye düşünüyorum, ssd yükseltilir soğutma halledilir. Bende de 5600 vardı, düzgün bi u.v ile stok soğutucuyla render işlerimde hiç sorun çekmedim.
  9. RevenKalr

34k yazılım için bu sistem alınır mı ?

monitor indirimle 4k de, klavye mouse kulaklik 3.5 de 26 27 ye 4060 degilde 4060ti lı bir şey daha iyi olur
  10. RevenKalr

İTOPYA KUARK SPIKE/RTX 4060 İ5 14400F

İmzadaki sistemi yeni topladım, ekran kartını (garantili) ve psu yu 2. el aldım bana 25 e geldi herhalde bu sistem. Bende senin baktığın sistemlere bakıyordum ama bu şekilde çok daha güçlü oldu
  11. RevenKalr

Çözüldü✓ Sistem kaç para eder?

Genelde çevreye daha pahalıya satılıyor, internetteki elemanlar daha düşük fiyat veriyor. ilanıda her siteye koyun ki hızlı satılsın
  12. RevenKalr

Çözüldü✓ Cs Sistemi Topladım İyimi Bu Paraya

Hocam am5 de 2x8 satmamasinin sebebi nedir. Ben de yeni sistem topladım 1x16 aldım ama önceden tek slot onwrmiyorlardi
  13. RevenKalr

4 5 bin liraya ikinci el toplama pc onerisi

Bulabiliyorsan 3600 al
  14. RevenKalr

PC Yükseltme Tavsiyesi

hocam ddr5 e geçebilirsniz bütçeniz varsa
  15. RevenKalr

50binTl butce ile kasa önerisi

Hocam o sistemde donma ve kasma olmaması lazım, eğer isterseniz sadece işlemci yükseltmenizi öneririm. Bir de eski bir kasaysa her parçaya bakım yaptırmanızı ve ekran kartının macun ped gibi değişimlerinin yapılmasını öneririm. Anakart işlemci ve rami satıp, ddr5 amd sisteme geçebelirsiniz.
  16. RevenKalr

2. elden ve sıfır sistem toplama

Laptopum var zaten, sistemi hemen kullanma ihtiyacım yok. Sistemde eksik olan nedir hocam, anakartın eksigi nedir
  17. RevenKalr

Kasa olarak egzoz fanı olan 330mm ekran karti alabilen mesh bir kasa aldım. Anakartı neden almayın diyorsunuz hocam, butcem cok kısıtlı ve overclock yapmayacağım. 7500f e undervoltage yapmayi dusunuyorum sadece
  18. RevenKalr

Hocam şu an aklımda şöyle bir şey var Ryzen 5 7500f 6400 lira msi pro a620m e anakart 3100 lira 16gb ram (tek slot alıcam 32 yapmak için) 1800 lira Kasa olarak şunu düşündüm: KASA PSU kuzenden alıcam FSP Hydro K 500w (parasını sonra ödeyeceğim) SSD Elimde kingston kc3000 var 512gb lik. Ekran...
  19. RevenKalr

Hocam kartı test edip almak isterim, 6000 serisinde wattman görüyordum. 7000 de görmedim. Dediğiniz parçalara bi bakayım bakalım hesabıma uyuyormu
Geri