35k Bütçe ile kasa+monitör önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Oyun için hem kasa hem monitör önerebilir misiniz? 35 i geçmemesi lazım

Varsa bi bakabilirim hocam, yarın alınacak aciliyeti var biraz
Klavye mouse vb. de önerelim mi?

Klavye mouse vb. de önerelim mi?
Olur hocam, uygun fiyatlı klavye kulaklık mouse
Birde biliyorsanız 20k civarına bi kasa atabilir misiniz?

Son düzenleme:
her şey dahil bütçeniz nedir?
Kuzenime alıyoruz, bütçe 35 demişti ama 5060 lı sistemler benim için fazla diyor şimdide.
20 civarına 4060 lı bir kasa varsa 4-5 e de monitör alayım diyor, fiyatı tutabildiği kadar düşük tutmaya çalışıyor sanırım

Kuzenime alıyoruz, bütçe 35 demişti ama 5060 lı sistemler benim için fazla diyor şimdide.
20 civarına 4060 lı bir kasa varsa 4-5 e de monitör alayım diyor, fiyatı tutabildiği kadar düşük tutmaya çalışıyor sanırım
kararsız insanları sevmem o yüzden senden kendini yorma bi sistem atarsın bu var der çekilirsin kenarı bu iş kararsızlık ile olmaz net olacaksın ki net cevaplar gelsin

kararsız insanları sevmem o yüzden senden kendini yorma bi sistem atarsın bu var der çekilirsin kenarı bu iş kararsızlık ile olmaz net olacaksın ki net cevaplar gelsin
Doğru diyorsunuz hocam, 5060ti lı sistem attım bir de varsa bi 4060 lı atıp çekileceğim olaydan

Bu Vatan Bilgisayar'da 16.999 TL'e satılan RX 7600 sistemi alsaydınız ya. Kasım indirimlerini bekleyin bir süre daha iyisi gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,602
Üyeler
184,336
Son üye
Teknolocia
Geri