Bütçe 33 bin TL olmaz mı? Tüm F/P sistemler bitti mecbur arttırmanız lazım.Oyun için hem kasa hem monitör önerebilir misiniz? 35 i geçmemesi lazım
Varsa bi bakabilirim hocam, yarın alınacak aciliyeti var biraz
Olur hocam, uygun fiyatlı klavye kulaklık mouse![]()
Meder Bronze | AMD Ryzen 7 5700 | 16 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Klavye mouse vb. de önerelim mi?![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
her şey dahil bütçeniz nedir?uygun fiyatlı klavye kulaklık mouse
Kuzenime alıyoruz, bütçe 35 demişti ama 5060 lı sistemler benim için fazla diyor şimdide.her şey dahil bütçeniz nedir?
kararsız insanları sevmem o yüzden senden kendini yorma bi sistem atarsın bu var der çekilirsin kenarı bu iş kararsızlık ile olmaz net olacaksın ki net cevaplar gelsinKuzenime alıyoruz, bütçe 35 demişti ama 5060 lı sistemler benim için fazla diyor şimdide.
20 civarına 4060 lı bir kasa varsa 4-5 e de monitör alayım diyor, fiyatı tutabildiği kadar düşük tutmaya çalışıyor sanırım
Doğru diyorsunuz hocam, 5060ti lı sistem attım bir de varsa bi 4060 lı atıp çekileceğim olaydankararsız insanları sevmem o yüzden senden kendini yorma bi sistem atarsın bu var der çekilirsin kenarı bu iş kararsızlık ile olmaz net olacaksın ki net cevaplar gelsin
5060 lı attıktan sonra gerisi için de donanım arşivinin 20k lık videosunu atDoğru diyorsunuz hocam, 5060ti lı sistem attım bir de varsa bi 4060 lı atıp çekileceğim olaydan
Bu Vatan Bilgisayar'da 16.999 TL'e satılan RX 7600 sistemi alsaydınız ya. Kasım indirimlerini bekleyin bir süre daha iyisi gelmez.Kuzenime alıyoruz, bütçe 35 demişti ama 5060 lı sistemler benim için fazla diyor şimdide.
20 civarına 4060 lı bir kasa varsa 4-5 e de monitör alayım diyor, fiyatı tutabildiği kadar düşük tutmaya çalışıyor sanırım
5060 lı attıktan sonra gerisi için de donanım arşivinin 20k lık videosunu at
Tamamdır dostlar teşekkür ederimBu Vatan Bilgisayar'da 16.999 TL'e satılan RX 7600 sistemi alsaydınız ya. Kasım indirimlerini bekleyin bir süre daha iyisi gelmez.