Arama sonuçları: *

1. RevuL

5600X + 3070 Ti Sistem 13.999 TL! [Modart]

Ben de aynısını soracaktım bir de soğutucu nasıl arkadaşlar bir bilgim yok o soğutucu hakkında, alınır mı?
  2. RevuL

10K Pc tavsiye eder misiniz ?

-Sen de bunu yedin? +Evet abe. -... +Çay söyleyeyim abe? -Yok ben söylerim çay sen içeri geç. +...
  3. RevuL

DA sistem 5 den sonra gelecek sistem kaç TL civarı olur?

Doğru dedin ama tarihleri yanlış dedin aga 22 sinde gelecek olan spoiler verdiği msi ventus 2060 olan üstüne tarih yazmış çünkü ve 8-9 k bekliyorum ben. Diğer dediğin rx li sistem(tahmini rx) de 22 den sonra gelir o da 10-15 arası olur bence üstte özetledim her şeyi.
  4. RevuL

DA sistem 5 den sonra gelecek sistem kaç TL civarı olur?

Durumu şöyle bir özetleyeyim; ''HFT SN'' diye hikaye paylaşmıştı. Ardından üzerinde ''22/05/2021'' yazan bir hikaye ve ekran kartı anakart modelini ucundan gösteren bir hikaye paylaştı. Son olarak büyük tahta bir kasa paylaştı ''Ve arkasından *Farklı* bir fiyat performans sistem daha'' yazdı...
  5. RevuL

15000 tl sistem toplama (monitör dahil değil)

Belki arkadaşların attığı daha iyidir(6700xt ekran kartı açısından) bilmiyorum ama bu senin kriterlere uyuyor 600 TL fazla sadece. https://www.itopya.com/dart1-amd-ryzen-5-5600xasus-tuf-geforce-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Hala gözümde güzel gözüküyor...
  6. RevuL

R5 5600X VE ASUS TUF 3060 sistem nasıl?

Ekran kartı kısmında hangisi daha iyi tam bilmiyorum ama itopyadaki sistemde anakart ram ve ssd daha iyi. Üstteki arkadaşların dediği gibi soğutucu sonradan alın şahsi fikrim bu yönde. Yine de son karar sizin.
  7. RevuL

R5 5600X VE ASUS TUF 3060 sistem nasıl?

8x2 hocam.
  8. RevuL

10.000-12500 civarı sistem toplamak istiyorum 1-2 ay içinde

Sabrın sonu selamettir... Beklemenizi tavsiye ederim 2.seçenek için.
  9. RevuL

hangi 3060 lı sistem daha iyi

Canım kardeşim ilk sayfaya gidersen ilk başta incehesap linki atmış yani 1.sistem. 2. Sistem gaming gen yani 2.link. Benlik problem yok. Konu sahibinin kafası karışmasın maksat.
  10. RevuL

E siz 2. Ye 3, 1. Ye 2 fanlı demişiniz. Tam tersi olmalı.
  11. RevuL

2. Sistem yani Ultima 2 fan,(Asus dual 3060) İlk attığı yani falcon 3 fanlı ekran kartı değil mi beyler?(Asus tuf 3060) Ben mi körüm?
  12. RevuL

bilgisayar lazım maks 15k bütçe var

https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5t10-rtx3060/ Sanki bu daha iyi gibi.
  13. RevuL

10400F+RTX 2060 iyi mi

https://www.itopya.com/tekno-gamer-intel-core-i5-10400f-gigabyte-geforce-rtx-2060-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Bu daha iyi değil mi
  14. RevuL

RX 6700 XT MESUT CEVIK-MC1

Hayırlı olsun öncelikle. 16 k ya aldınız değil mi?
  15. RevuL

13.000 TL ESNEK BÜTÇELİ PC TAVSİYESİ

Bunu ben de görmüştüm ama ekran kartını beğenmedim istersen bir testlerine bak ama sana bunu öneririm https://www.incehesap.com/dynamic-xt-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49065/ (ssd var içinde monitör yok ama)
  16. RevuL

Zeiron fx nedir Abi :)

Kardeşimiz ufak bayağı belli bir bilgisi yok onu anladım da babasının da mı bir bilgisi yok böyle firmalara ve şirketlere bulaşılmaması gerektiğini bilmiyor? Belki de bütçeleri buna yetmiştir ya da onlar buna yeteceğinden ziyade başka fikir sahibi olamamışlardır veyahut bu bütçeyle daha iyi bir...
  17. RevuL

DART 1 Sistem Hakkında Önemli Açıklama !

Beyler az önce yayındaydım dikkatlice dinledim ve izledim sanırım o gün story attığı gün ilk 25 kişi yazmışsa onlara vericek cuma günü sanırım yanlış anlamışız yayın tekrarına gidin sonlara doğru izleyin (1.37.40) :cry:
  18. RevuL

Ben de öyle anladım ama öyle değil cuma günü olacak dostum.
  19. RevuL

Aynen ama kendisine cuma günü özelden mesaj atan ilk 25 kişi mi yoksa konu açıcak onun altına random bir şeyler yazan ilk 25 kişiyi seçip onlara özel açıp ordan mı bilgi alacak? Bu iki tahminim mevcut.
Top Bottom