evet var ortalama 1 2 ay sonra alacağım bilgisayarı ama şuan stok yok ve 1 2 ay içinde geleceğini de düşünmüyorum nasıl bir kasa almam sizce
15k bütçem var bilgisayar masaüstü pc almak istiyorum ama şu zamanda mining dolayısıyla ekran kartı ve pc bulamıyorum nasıl bir pc önerirsiniz acaba monitör de dahil olacak şekilde yaparsanız sevinirim
https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5t10-rtx3060/
bu bilgisayar 240 hz alsam verir mi sizcei7 10700f ve 3060 var bunu öneriyorum.VOK-ULTRA/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/INTEL Core i7 10700F/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
VOK-ULTRA/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/INTEL Core i7 10700F/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-ULTRA ITOPYA'da.www.itopya.com
bu bilgisayar 240 hz alsam verir mi sizce
izledim videoyu beklediğim gibi kaliteli değer veriyor benim için önemli olan fps oyunlarında cs go valorant gibi oyunlarda vermesi ki bence verir gibi duruyorBakabilirsin buna fakat 10700k olan işlemci arasında ki farkı hesaba da katabilirsin darboğaz testi için girdim fakat 3060ı bulamadığımdan yapamadım.
Ama ben olsam buna karar verdikten sonra iyice araştırırdım gerekirse arar konuşurdum iyice bir araştır bir ssd veya hdd daha al yeter ve artar bence .izledim videoyu beklediğim gibi kaliteli değer veriyor benim için önemli olan fps oyunlarında cs go valorant gibi oyunlarda vermesi ki bence verir gibi duruyor
tamamdır teşekkür ederim cevaplarınız içinAma ben olsam buna karar verdikten sonra iyice araştırırdım gerekirse arar konuşurdum iyice bir araştır bir ssd veya hdd daha al yeter ve artar bence .