Arama sonuçları: *

1. Rezanix

İşte Beklenen Yeni Setupum 👌

Anladım. Ben de bugün hayalimdeki sistemin siparişini verdim. Umarım bir gün sen de alırsın reis
  2. Rezanix

Yeni Ryzen 9 5900X + Ryzen 6900XT'li Toplama Sistem

İnşallah herkese nasip olur. Teşekkürler. 1619436095 Evet ben de duydum gelince kontrol edeceğim. Teşekkürler.
  3. Rezanix

Sistemde bir eksik var mı? Teşekkür ederim. 1619435088 Birazda ömürlük bir bilgisayar almaya çalıştığımdan dolayı 64GB ekledim yoksa 32GB de hayli hayli yeterli olacaktır.
  4. Rezanix

Arkadaşlar öncelikle forumda 1 hafta önce hesap açtım ve birçok kişi yardımcı oldu. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bugün sistemin siparişini veriyorum artık. Sizlere sorup edindiğim bilgiler ve araştırmalarım doğrultusunda bir sistem topladım. Son kez buraya atıp sorma gereği duydum...
  5. Rezanix

Vatan Kasa Birleştiriyor Mu?

50.000 TL'lik bir sistem toplayacağım sıradan bir bilgisayarcıya gidip birleştirmeye korkuyorum 200-300 tl bile isteseler mecbur Vatana gideceğim. Birleştirdiklerini öğrenmem çok iyi oldu teşekkürler.
  6. Rezanix

Vatan Kasa Birleştiriyor Mu?

Arkadaşlar kendim kasayı birleştirmeyi bilmiyorum, parçaları toplasam Vatan PC'ye götürsem ücret karşılığı birleştiriyorlar mı?
  7. Rezanix

İşte Beklenen Yeni Setupum 👌

Masayı satın aldınız mı?
  8. Rezanix

54.000 TL'lik Kasa İncelemesi

Merak ettiğim sorulardan bir tanesi de bu kasanın kaç yıl götürebileceğiydi mesela 7-8 yıl sonra yeni çıkmış en güncel oyunu kasmadan açar mı sizce?
  9. Rezanix

Çok uzun süredir hayalini kuruyordum, normalde 40.000 TL'ye falan toplamayı planlıyordum ama maalesef ki her şey artmış bulunmakta. Durumum çok iyi sayılmaz ortalama bir gelire sahibim fakat günlerimin çok ciddi bir vaktini bilgisayarda zaman geçiriyorum özellikle bu karantina döneminde.
  10. Rezanix

Arkadaşlar geçende bu tarz bir konu açmıştım. Sizin tavsiyelerinizi ve yardımınızı alarak kasa üzerinde biraz daha değişim yaptım. 50.000 TL ile 60.000 TL aralığında bir sistem toplama hayalim vardı. Normalde haziran - temmuz ayında toplamayı planlıyordum fakat dolar gittikçe artıyor, RTX 3080...
  11. Rezanix

70.000 TL'lik Kasa Toplayacak Olsaydınız

Bilgilenmiş oldum. Teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı; seçtiğimiz kasada, kasa fanı yazıyorsa ekstradan kasa fanı almaya gerek var mı?
  12. Rezanix

2 ayrı kısımdan eklemiştim. 2 side aynı görevi mi görüyor bilgim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  13. Rezanix

Monitör olarakta https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g7-lc27g75tqsmxuf-27-240hz-1ms-hdmi-display-g-sync-wqhd-curved-led-monitor-p-HBV00000V0TLV?magaza=Hepsiburada bu iyi gider sanırım
  14. Rezanix

Anladım. Ben de bilgisayar parçasıyla falan alakalı bir şey sanmıştım. Teşekkürler.
  15. Rezanix

Poster dediğiniz tam olarak ne oluyor? Kusura bakmayın bu işlerde henüz acemi olduğumdan soruyorum
  16. Rezanix

Evet ben de şimdi bu konuyu açtıktan sonra öğrendim :D İşlemci dışında diğer parçaları nasıl buldun?
  17. Rezanix

İşlemci ve kasa dışında diğerlerini aynı şekil mi seçerdin? 1618508208 Bunun dışında değiştireceğin bir şey olur muydu?
  18. Rezanix

70.000 TL'lik kasa toplayacak olsaydınız https://www.itopya.com/VDBSck0wMTZSVEpQUkZreU5qUXk1NTM=.share bunu alır mıydınız? Parçaları değiştirmek isteseydiniz hangilerini değiştirirdiniz?
  19. Rezanix

50.000 TL Toplama Kasa

Anladım benim öyle bir seçeneğim yok maalesef. Bir arkadaşım Rusya'ya gidecek yazın ona aldırmayı denesem etkisi olur mu?
  20. Rezanix

58.000 tl bakiyem var nasıl bir bilgisayar toplayayım sizce

50.000 TL çok para ama sistemi inceledim normal fiyatı 57.000 TL olarak falan gözüküyor burada daha uygun
Top Bottom