Neler Yeni

50.000 TL Toplama Kasa

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Phenoma

80+ Silver
Monitör olarak bunu almayı planlıyorum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...240hz-curved-qled-gaming-monitör-1209806.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart, Ram ve SSD zayıf gibi geldi bana
Çok pahalı ve bildiğim kadarıyla onda ghosting vardı.
Eğer rekabetçi (CSGO, Valorant vb. ) oyunlardan daha çok üst düzey ve pahalı oyunlar oynuyorsanız bunu öneririm.
Çift monitörlü 2k setup olmuş olur.

Eğer derseniz ki "Ben çok FPS oyunu oynarım ve rekabet önemli" o zaman bu ikiliyi alın derim.

Monitör olarak bunu almayı planlıyorum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...240hz-curved-qled-gaming-monitör-1209806.html

Anakart, Ram ve SSD zayıf gibi geldi bana

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşlemci Fanı ve Kasa Fanı bu sistemde bulunuyor mu ben sadece sıvı soğutucu gördüm
İşlemci fanı zaten almayacaksınız çünkü sıvı soğutma var ve kasa içerisinde fanlar mevcuttur.
Ek yapmak isterseniz ayriyetten alıp fazaladan fan takabilirsiniz kasaya

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Anakart çok güzel bir anakart. Ram de güzel. Markası da güzel. Ssd de gayet güzel aslında hepsi problemsiz sadece ssd az ona ekleme yapmak lazım
Sonradan SSD almak istesem bu kasaya kaç farklı SSD'yi aynı anda takabilirim?

Phenoma

80+ Silver
Sonradan SSD almak istesem bu kasaya kaç farklı SSD'yi aynı anda takabilirim?
Sistemi yurt dışından toplama şansınız var mı ?
Ben de topluyorum şu anda ve TR de 60.000 TL ye yakın olan sistemi farklı ülkelerden alarak 32.000 Tl ye getirdim neredeyse.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Çok pahalı ve bildiğim kadarıyla onda ghosting vardı.
Eğer rekabetçi (CSGO, Valorant vb. ) oyunlardan daha çok üst düzey ve pahalı oyunlar oynuyorsanız bunu öneririm.
Çift monitörlü 2k setup olmuş olur.

Eğer derseniz ki "Ben çok FPS oyunu oynarım ve rekabet önemli" o zaman bu ikiliyi alın derim.

İşlemci fanı zaten almayacaksınız çünkü sıvı soğutma var ve kasa içerisinde fanlar mevcuttur.
Ek yapmak isterseniz ayriyetten alıp fazaladan fan takabilirsiniz kasaya
Daha önceden almak istediğim monitör sizin de yukarıda belirttiğiniz üzere MSI Optix G27CQ4 27" buydu 240hz olmaması dışında tüm aradığım özellikler mevcuttu. Fakat 165hz'in az geleceğini düşündüğümden dolayı 240hz almaya karar verdim. Aynı zamanda çok fazla film izleyen birisi olarak 2k olmasını istiyordum. Piyasayı araştırdığımda 240hz + 2k + kavisli + 1ms tepki süresine sahip olan 27" tek monitör buydu. Fiyat olarak evet çok artmış önceden 5.000 TL'ydi 2.000 TL artmış keşke önceden alıp köşede bekletseydim diyorum. Muhtemelen bütün aradığım özelliklere sahip olduğu için 7.000 TL'ye kıyıp bunu alacağım fakat ghosting vardı demişsiniz bu biraz korkuttu.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Düşünsenize 40 bin lira bütçeniz var ama kasadaki GPU RTX 3080 ... ne hallere düştük :(

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Sistemi yurt dışından toplama şansınız var mı ?
Ben de topluyorum şu anda ve TR de 60.000 TL ye yakın olan sistemi farklı ülkelerden alarak 32.000 TL ye getirdim neredeyse.
Yurt dışına çıkarak mı aldınız yoksa sipariş mi ettiniz?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Düşünsenize 40 bin lira bütçeniz var ama kasadaki GPU RTX 3080 ... ne hallere düştük :(
Daha iyi günleriniz.

Beyler bu dostumuz almaz. Laka luka yapiyor. Bak simdide yurt disi order diyor.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Orada yaşayan akrabalarımın ve dostlarımın evlerine sipariş ediyorum ve onlar TC ye getiriyor gelirken
Anladım benim öyle bir seçeneğim yok maalesef. Bir arkadaşım Rusya'ya gidecek yazın ona aldırmayı denesem etkisi olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan