Arama sonuçları: *

1. Samet Durden

Elimde aralık ayında 0 topladığım bi sistem var satmalı mıyım

Ben 35 bine almadım sistemi 28 küsüre aldım itopyadan
  2. Samet Durden

Hocam ak akçeden fiyat argümanı yaptım kasayı 35e 0 topluyorsun kasa 3 aylık bile değil 32 gibi bi alıcı bulursam bu gün satarım 1678775162 Hocam tek tek parça olarak fiyat argümanı yaptım şu an akakçeden 34 küsür fiyata parça olarak toplayaniliyorum kasayı 30 civarı alıcı çıkarsa bu gün...
  3. Samet Durden

Hocam peki parçaları tek tek satsam ne kadar değişir
  4. Samet Durden

Sisteme sadece ekran kartı olarak bakmamak lszım 1,5 tb m2 ssd var mesela yani
  5. Samet Durden

Hocam ben itopyadan adal kasası olan 27 bin falandı ona sıvı soğutma ve ekstradan bir kaç parça ekleyerek 30 küsüre çıkarmıştım
  6. Samet Durden

Hocam ben kasayı o zaman aldım 30 bin civarına kısa bi kullanımda 10 bin fiyat düşmez be
  7. Samet Durden

Hani belki satıp bi tık daha düşük bi modele geçerim diye düşünmüştüm fiyatlar artar mı gibisinden sordum satmak mantıklı mı diye 1678711846 Hocam bi rakam yok kafamda ben aralık ayında koltuk monitör klavye falan tüm seti 60 küsür paralara toplamıştım monitör yaklaşık 15 bin tl civarı 144hz 4 k
  8. Samet Durden

Selamlar aralık ayında bu sistemi toplamıştım oyun oynamaktan keyif almama rağmen vaktim kalmıyor sistemi şimdi satmalı mıyım sizce yaza doğru fiyatları artar mı sistemimde hiç bir sıkıntı yok 2 yıl garantili ürünler kutuları falan duruyor şimdi satsam fiyat ne olur
  9. Samet Durden

Hangi sistemi alayım?

hocam ben ,ntelci olduğum için intel almanı öneriyorum
Top Bottom