Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Pazardan pazara Gta 6 oynamalık Laptop

4060 ın gta 6 oynayacağını pek düşünmüyorum en az 4070 lazım bence
  2. S

Bilgisayar nasıl toplanır

Peki sizce değermi internette zaten hazır sistem mesal 40 k max senin yapabileceğin 35 k
  3. S

Bilgisayar nasıl toplanır

Arkadaşlar merhaba bilgisayar toplama hakkında konuşmak istiyorum şimdi bilgisayarı bende toplayabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok ama toplama bilgisayar pahalı ya topladıktan sonra bir anlamı olduğunu düşünmüyorum bazı arkadaşlar öyle topluyorum böyle topluyorum diyor mesala ama pahalıya...
  4. S

12k param var sistem tavsiyesi

Bence pek iyi bir sistem dizemessin paran bit tık çöpe gider
  5. S

VATANDAN HAZIR KASA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ

hocam vatandan almak daha kötü aslında garanti vatan gibi mağazalarda çok kötü çalışıyorlar
  6. S

VATANDAN HAZIR KASA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ

Aga vatandan alman daha riskli internetten itopya gen.tr den flan alırsan her türlü hakkın var ama vatandan alırsan bir sıkıntı çıktığında iade için flan yok 3 kere garantiye gitmesi lazım değişik değişik şeyler var pişman olursun itopyadan zaten alma pahalıda gen.tr ye bak Türkiye...
  7. S

4070 alicam 5070 çıkmasını beklemelimiyim

5070 çıkıncada 6070 mi beklesemmi diye sorarsın kendine
  8. S

Bu bilgisayarı arkadaşım satıyor ne kadar eder

Tam 22 bence çünkü 25 e flan daha 4000 serisi güzel istemler çıkıyor sistem güzel olduğu için 20 den aşağıda gitmez tam 22 bence
  9. S

Pcden fazla anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Nvidia şartmi hocam bide biz bakaim
  10. S

25.000 tl donanım önerme.(sadece kasa donanım bütçesi)

nvıda veya amd şartmı 1711102461 nvıda tarafında bu var hocam 700 tl fazla ama 4060 almak yerine 4060ti almalısınız bence https://www.gaming.gen.tr/urun/296627/blade-4060ti-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-evo-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. S

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayardan Aldığım Sistem Nasıl ?

Ram yetmez rampage psu dandik ayni fiyata inyernetten alsaydiniz daha iyi olurdu bence en azınadan bu iki eksiği tamamlardiniz
  12. S

Bu sistemi alıyorum, yorumlarınız nedir?

Güzel sistem aman bütçeyi zorlayıp 26 k ya 4060ti çok daha güzel ve daha ömürlü olur
  13. S

Rtx 3070 3x 8gb/3060 2x 12gb mi?

Vatandan alman şartmi ama 3070 le 3060 karşılaştırılamaz
Top Bottom