Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 574
- İsim
- Paşadöner
Arkadaşlar merhaba bilgisayar toplama hakkında konuşmak istiyorum şimdi bilgisayarı bende toplayabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok ama toplama bilgisayar pahalı ya topladıktan sonra bir anlamı olduğunu düşünmüyorum bazı arkadaşlar öyle topluyorum böyle topluyorum diyor mesala ama pahalıya topladıktan sonra pek anlamı yok bence bazı arkadaşlar ise üstad lar misal adam öyle bir günde toplanıyor fiyatları bakıyor teker teker sipariş ediyor 2 ayda flan topluyor merak ettiğim ise şu bu arkadaşlar sipariş ediyor ama nereden alıyorlar parçaları ucuz buldular Trendyol vb. sitelerden mi parçalari alıyorlar nasıl güveniyorlar 2. Sorum ise ekran kartı sipariş ettin nasıl test ediceksin diğer parçaları almadan çalıştığından nasıl emin olucakdin birde bu toplamada ne kadar kar edilebir en fazla misal şuan 4070 7500F 16hb 5kmhz ddr5 bir sistem ortalama 40k hazır sistem olarak toplama yaparak uzun süreli bir toplamada bu sistemden an fazla ne kadar kar edebilirsinizki 30 k ya toplanamaz bence taş çatlasa 35 k peki bu 5k lık fsrk için değermi parçaların sipariş arasında uzun zaman farkları test etme gibi uğraştırıcı işler bir sıkıntı oldu farklı sitelerle uğraşcaksin biri başka siteden biri başka siteden merak ettiklerim bunlar cevaplarsanız sevinirim ben de kendime yeni şeyler katmış olurum.