Arama sonuçları: *

1. S

VATAN 7500F 4080 SUPER SİSTEM ALINIR MI?

Onun yerine bu özelleştirmelerle bunu alsak nasıl olur?
  2. S

Kasım ayı İndirimi 7500F-4070S SİSTEM

Aigo PSU'dan şikayetçi birini görmedim F/P olduğunu düşünüyorum, bende de duruyor eski sistemimde aynı kasa vardı fıstık gibi çalışıyor sorunsuz
  3. S

Ram 32 yaptık, thermalright peerless aldık daha da bir şey yapamadık bütçesi yetmediği için
  4. S

Aşağıdaki sistemi biraz özelleştirerek arkadaşa aldık; https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
  5. S

36K ile Sistem Güncelleme Yardımı

Hocam 2K'da oynayacağım bir de direkt ekran kartına yük bindiren oyun ya ondan o şekilde dedim Fiyatına değer değil mi?
  6. S

7500F sistem toplanmıyor ki hocam o fiyata, ram ve anakart alacağım üstüne yeni soğutma almam gerekecek. 5700X ile 5700X3D ile çok fark yok 2K fark var, değmez mi? 1725723077 İşlemci direkt etki etmeyecek performansa ve tüm parayı da bitirecek.
  7. S

9K. Samsung G6 aldım sıcak fırsatlarda paylaşılan bir modeldi
  8. S

Şimdi 1440P monitör aldım, işlemci ihtiyacı da dolayısıyla biraz da olsa düşmüş olacaktır. Hiç DDR5’e geçmesem nasıl olur? 5700X3D ta da 5700X alsam mesela işimi görür mü yeterli kalır mı, masrafımı azaltmak istiyorum monitör alınca bütçem azaldı.
  9. S

Optimizasyonu iyi ama grafikleri değil hocam. ARK için bir çok sunucum var zaten modlularda buna dahil bunadım artık Evolved'dan, o yüzden Ascended istiyorum. 7800XT belki tatmin edecek şekilde oynatır ama video çekerken çok FPS düşmesi yaşanır mı, video veya yayın içinde kullanabilirim bazı...
  10. S

Hocam parayı onun için ayırdım tabii ki zevkime düşkün olmalıyım o konuda :D ARK benim işim, gelir elde ediyorum oradan. Evolved'dan şuan da yürüyorum Ascended'ı rahat akıcı bir şekilde oynayamadığım için oraya hiç girmedim, oraya da girmek istiyorum. 1725708437 Bakalım göreceğiz ilk iş DDR5'e...
  11. S

Geri kalan parçalar 1440P'de o oyunu oynatmayacak
  12. S

Hocam FPS'ler normal olmayabilir fakat şuan ki ekran kartımda 30-40 FPS alırken orada 90 FPS'lerde gözüküyor. O da beni tatmin eder açıkçası. Aynı zamanda asıl amaç Ascended olsa da diğer oyunlarda da etkisi olacak. 2K monitör siparişi verdim, başka oyunlarda da ihtiyacım artacak şimdi.
  13. S

Hocam optimizesi kötü de olsa sonuç olarak daha iyi pc ile daha iyi performans alacağım gerçeği var.
  14. S

Görüntüye çok etkisi oluyor hocam kısınca ya
  15. S

Hocam anakarta 9K vermeye gerek var mı? Msi Pro modeli vardı B650 4.5 gibi fiyatta dün forumda gördüm 7600X 1080P'de 4070 Super ve üstü ekran kartları için yeterli gelir mi? Asla değil, epik ayarlarda akıcı oynatmıyor. Ben max ayarlarda 80-90+ oynamak istiyorum, daha altı rahatsız edici...
  16. S

ARK Ascended için yeterli gelmediğinden güncelleyeceğim. Nakit bütçem: 36K Sistem parçaları: Gigabyte RX7800XT Gaming OC Ryzen 5 5600 Asrock B550M HDV Id-cooling se-214-xt Patriot 2x16GB 3200mhz cl16 Aigo 650W 80+ Bronze Samsung 990 Pro 2TB Seagate Barracuda 2TB 7200RPM Netac N535S 240GB Lian...
  17. S

30K Monitör dahil sistem tavsiyesi

Mümkünse peşin fiyatına taksit seçeneği olan sitelerden 30K ya hazır sistem, toplama fark etmez monitör dahil sistem toplayabilir misiniz? 4060ti - 5600 - 1tb - 32gb ram seçeneği ile sistem topladım bu fiyata ama yine de en iyi sistem ve en iyi monitör seçenekleri için sizlere danışıyorum...
  18. S

Max 8000 TL 2. El Oyun Bilgisayarı

Daha iyisi kesinlikle toplanır bence biraz araştır. Başka bir forumda 9200'e toplanan sistem mesela:
  19. S

42Bin TL'ye bu sistem iyi mi?

Kardeşim topladığın sistem çok kötü. Arkadaşların attığı hazır sistemi değerlendir
  20. S

Aldığım sistem nasıl?

Ezhelin kör annesi Meliha daha iyi bir sistem toplar.
Top Bottom