Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

Render işlemleri için aldığım sistem

Hocam attığınız ekran kartıyla alakasız 4060 ti mı daha çok render performansı verir yoksa RX 7800 mü ? Aralarında çok fark var mıdır ? Ham güç olarak RX daha iyidir biliyorum ama render için pek bilgim yok.
  2. SharpDagger

Şuan sadece ekran kartı siparişte iptal edebilirim. 23k verdim ekran kartına. Renderdeki performansı baz alarak hangi ekran kartını önerirsiniz bu bütçeye. Sanırım iptal edeceğim siparişi. 1718705057 Hocam şuanda ekran kartım dışındakileri aldığım için sadece ekran kartımı değiştirebilirim o da...
  3. SharpDagger

Hocam siz olsanız 52k bütçeyle vatandan nasıl bir sistem toplardınız benim için.
  4. SharpDagger

Hocam bütün parçaları tek tek vatandan topladık o yüzden bir tık pahalı olabilir. Belki hazır sistemler daha ucuzdur ama benim takıntım var hazır sistem sevmiyorum. (Parçalar arkadaşımın evinde diğer parçaların bilgilerini sistem elime geçince verebilirim)
  5. SharpDagger

Toplama aldık bütün parçalarla beraber 52k tuttu hocam.
  6. SharpDagger

Arkadaşlar ben edit işleriyle uğraşan biriyim. Photoshop, Premiere, After Effects, Topaz AI falan kullanıyorum. Arada oyunda oynayan biriyim.İşlerimi daha hızlı yapmak ve yüksek fps almak için aşağıdaki sistemi topladım. Sizce nasıl ? Güzel performans alır mıyım? Ekran kartı: RX 7800 XT İşlemci...
  7. SharpDagger

10100F-Gtx 1650'li Sistemi Ne Kadara Satabilirim?

Kasa: + olarak 500gb hdd (markasını unuttum) + Monitör AOC C24G1 144 Hz 1 Ms Sizce bu sistem kaça gider bu piyasada? (Sistemi kullanalı daha bir yıl bile olmadı).
  8. SharpDagger

6000₺ Sistem Tavsiyesi

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t10-1650/ 300lira fazla ama piyasaya göre en iyi sistem.
  9. SharpDagger

2500 ve altında cs 50 fps ve üstü verecek bir laptop 2. el değil

2500 ve altında sıfır laptop bulacağına inanmıyorum. Bulsanda csde 50 fps verceğine inanmıyorum.
  10. SharpDagger

6000 TL'ye Kadar Sistem Toplama

Ne kadar sürer bilmiyorum ama piyasa ve ekonomi toparlanana kadar bekle bence.
  11. SharpDagger

6000 TL'ye Kadar Sistem Toplama

Acelen yoksa stokların yenilenmesini beklemeni öneriyorum.
  12. SharpDagger

5000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Eğer acelen yoksa şuanda alma. Stoklar tam yerinde değil.
  13. SharpDagger

7000tl' ye bütün ekipmanlar dahil hazır pc önerisi yapar mısınız?

Bence şuan alma. Stoklar tam yerinde değil ama yinede sen bilirsin.
  14. SharpDagger

7000 TL'ye Monitör Dahil Oyuncu Sistemi

Oyuncu sistemi yazdım fakat yazılımla da ilgilenicem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. SharpDagger

1 Yıl Sonra PC Fiyatları

Arkadaşlar 1 yıl para biriktirip pc alıcam. Sizce 1 yıl sonra pc fiyatları artar mı ? Artarsa ne kadar artar ?
  16. SharpDagger

[REHBER] - 13.05.2020 Sistem Tavsiyeleri.

Rica etsem link atar mısın önerdiğin ekran kartının.
  17. SharpDagger

[REHBER] - 13.05.2020 Sistem Tavsiyeleri.

Alt segment için hangi ekran kartını önerirsiniz?
Top Bottom