SharpDagger
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 181
- İsim
- SharpDagger
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan sadece ekran kartı siparişte iptal edebilirim. 23k verdim ekran kartına. Renderdeki performansı baz alarak hangi ekran kartını önerirsiniz bu bütçeye. Sanırım iptal edeceğim siparişi.Neyse almışın bitmiş, hayırlı olsun. Değiştirme şansın yoksa güle güle kullan. Değiştirme şansın varsa ddr5 hazır sistem al nvidia ekran kartlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şuanda ekran kartım dışındakileri aldığım için sadece ekran kartımı değiştirebilirim o da sipariş iptaliyle yaparım. 23k vermiştim ekran kartına bu bütçeye ne önerirsiniz ekran kartı olarak. Keşke foruma danışsaymışım. Pişman oldum biraz ama olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Özelleştirmeden ram kısmınıda 2 yaparak, 16+16 toplam 32gb ram ile birlikte çift kanal. 4070Tİ SUPER, 7500F li çok güzel bir sistem alabilirdiniz.![]()
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
7500F render olsun, oyun performansı olsun zaten 5700xi paramparça ediyor, 4070Tİ Super zaten render açısından üstüste 2 tane en üst seviye amd kart koy belki 4070ti super eder yani.
Ram olarak ise gerek çift kanal, gerek 32gb gayette iyi giderdi renderda.
52k bu iyi gider mesela.