Neler Yeni

Render işlemleri için aldığım sistem

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Neyse almışın bitmiş, hayırlı olsun. Değiştirme şansın yoksa güle güle kullan. Değiştirme şansın varsa ddr5 hazır sistem al nvidia ekran kartlı.
Şuan sadece ekran kartı siparişte iptal edebilirim. 23k verdim ekran kartına. Renderdeki performansı baz alarak hangi ekran kartını önerirsiniz bu bütçeye. Sanırım iptal edeceğim siparişi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelleştirmeden ram kısmınıda 2 yaparak, 16+16 toplam 32gb ram ile birlikte çift kanal. 4070Tİ SUPER, 7500F li çok güzel bir sistem alabilirdiniz.
7500F render olsun, oyun performansı olsun zaten 5700xi paramparça ediyor, 4070Tİ Super zaten render açısından üstüste 2 tane en üst seviye amd kart koy belki 4070ti super eder yani.
Ram olarak ise gerek çift kanal, gerek 32gb gayette iyi giderdi renderda.

52k bu iyi gider mesela.
Hocam şuanda ekran kartım dışındakileri aldığım için sadece ekran kartımı değiştirebilirim o da sipariş iptaliyle yaparım. 23k vermiştim ekran kartına bu bütçeye ne önerirsiniz ekran kartı olarak. Keşke foruma danışsaymışım. Pişman oldum biraz ama olan olmuş artık yapacak bir şey yok.

Ceasar123

80+ Silver
Hocam şuanda ekran kartım dışındakileri aldığım için sadece ekran kartımı değiştirebilirim o da sipariş iptaliyle yaparım. 23k vermiştim ekran kartına bu bütçeye ne önerirsiniz ekran kartı olarak. Keşke foruma danışsaymışım. Pişman oldum biraz ama olan olmuş artık yapacak bir şey yok.
Sağlık olsun artık, eğer iptal etme şansınız varsa geri iade edin hepsini. Baştan tekrar paranız ile toplayın.
Eğer sadece ekran kartı değiştirme şansınız var ise 4070 Super alabilirsiniz.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Sağlık olsun artık, eğer iptal etme şansınız varsa geri iade edin hepsini. Baştan tekrar paranız ile toplayın.
Eğer sadece ekran kartı değiştirme şansınız var ise 4070 Super alabilirsiniz.
Hocam attığınız ekran kartıyla alakasız 4060 ti mı daha çok render performansı verir yoksa RX 7800 mü ? Aralarında çok fark var mıdır ? Ham güç olarak RX daha iyidir biliyorum ama render için pek bilgim yok.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar ben edit işleriyle uğraşan biriyim. Photoshop, Premiere, After Effects, Topaz AI falan kullanıyorum. Arada oyunda oynayan biriyim.İşlerimi daha hızlı yapmak ve yüksek fps almak için aşağıdaki sistemi topladım. Sizce nasıl ? Güzel performans alır mıyım?
Ekran kartı: RX 7800 XT
İşlemci: r7 5700 X
Ram: 16 GB
Diğer aldıklarımı hatırlamıyorum önemli olanları yazdım.
Neden Nvıdıa almadın ki Render işlerinde Nvıdıa çook daha iyi ve teknolojileri var ?

Ceasar123

80+ Silver
Hocam attığınız ekran kartıyla alakasız 4060 ti mı daha çok render performansı verir yoksa RX 7800 mü ? Aralarında çok fark var mıdır ? Ham güç olarak RX daha iyidir biliyorum ama render için pek bilgim yok.
Hocam NVİDİA CUDA çok ayrı bir teknoloji, tabii ki 4060ti
Ancak niye 4060ti diyorsunuz ki?
4070 Super alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,362
Üyeler
168,435
Son üye
Alfrontie