Arama sonuçları: *

1. Solotov

25 Bin TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar selamlar. Maksimum 25 Bin tl olmak şartııyla şu an alınabilecek en mantıklı sistem hangisidir? Cevaplarınızı paylaşırsanız sevinirim. :)
  2. Solotov

Hangi ekran kartını önerirsiniz

Bence 7700xt'li olan sistemi almak daha mantıklı.
  3. Solotov

Hangi ekran kartını önerirsiniz

sistemlerin fiyatı aynı mı? Ne kadar fark var.
  4. Solotov

Çözüldü✓ Gtx 1650S bilgisayarımı kaç ₺'e satmalıyım?

Sistemi alalı ne kadar oldu?
  5. Solotov

20.000tl sistem önerisi

Şöyle bir 4060'lı sistem var belki ilgilenirsin şöyle bırakıyım; https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/gaming-dual4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. Solotov

İkinci el 5600X 2070 super 12-13k alinir mi

Ben 5600x kullanıcısıyım fazlasıyla memnunum, gerçekten hakkını son zerresine kadar veren bir işlemci. Ama birazcık fazla ısınan bir işlemci ben stok fan ile kullanıyorum ama voltaj düşürdüğüm için pek ısınmıyor, ağır oyunlarda oynamıyorum zaten. Sana şunu söylemek isterim dostum; alacağın...
  7. Solotov

6000-7000 tl arası pc toplama

tek kelimeyle KE-SİN-LİK-LE !!
  8. Solotov

Birde şu anki 1650 süper parasına insan 500 sdd 1 TB hdd 16 ram i5 10400f dizer :D Üstüne 1 ms 144hz monitör alırsın üstünede 1 tane daha 240 ssd alırsın :D
  9. Solotov

Kesinlikle öyle 60 fps dediğin şey zaten oyunu kasmadan oynamaktır ha tamam grafik olarak aşırı tatmin edici bir şey beklemek saçma olur ama en azından kasmadan zevkli bir şekilde oynarsın en azından 60-80 fps arasında .
  10. Solotov

Çok açıklayıcı ve yerinde bir yorum olmuş bende bugun sistem topladım.Elimde ekran kartı vardı geçici bir şey csgo falan oynatırım yani en azından. şu an 8 bin tl ye alacağın tek fanlı 1660 superli sistemin yerine çok daha güzel bir sistem dizersin.Ben 5 bin TL'ye 5600x li sistem dizdim.Ama senin...
  11. Solotov

Pc Toplamada Yeniyim Neleri Değiştirmeliyim ?

mouse standı vs gibi şeylerden kısıp ekran kartına yatırım yapabilirsen daha iyi olur.
  12. Solotov

0'dan sistem toplama tavsiye öneri

Değerli Tavsiyen için teşekkür ederim dostum =)
  13. Solotov

Baştacısın =)
  14. Solotov

Yapma yav :D
  15. Solotov

Tamamda adam 2 k'da warzone açıp yayına veriyor sence yeterli değil mi bu 1615317326 Bu forumda herkes bir triplerde anlamış değilim alıngan olduğum bilgisine hangi cümlemden vardın inanılmaz merak ettim
  16. Solotov

Sakin ol şampiyon
  17. Solotov

Tüm yabancı yayıncılar bunu kullanıyor cayır cayır çalışıyor canavar gibi bence. Testlerdede baya güzel bence sonuçlar
  18. Solotov

Evet sorun değil
  19. Solotov

Dostum İ9 9900k almayıda düşünüyorum aslında ama kararsız kalıyorum sence İ9 9900k fiyat aralığında en iyi işlemci nedir
Top Bottom