Neler Yeni

Pc Toplamada Yeniyim Neleri Değiştirmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abdullah
Dostum yanlış anlama ama hayatumda gördüğüm en kötü pc toplamalarından birisi. İlk olarak hem cpu hava soğutucu hem de sıvı soğutucusu var ikisi de aynı şey. İkinci olarak işlemcin ekran kartına göre fazla güçlü. Üçüncü olarak gamepowerdan vazgeç biraz bu ne fanboyluk :). Kulaklık standı mouse standı vs. gereksiz şeyler 20000 TL'lik sistem toplasam bile almam sen bu sisteme koymuşsun. Sistem bileşenlerine girmek çok istemiyorum çünkü en baştan yapılması gerekiyor bazı bileşenler diğerlerine göre çok orantısız. Sen en iyisi hazır sistem al bunu alcağına. Veya buradaki birisinden sistem toplamasını iste. (Ama kesinlikle 3600 ve 1030 yapma)
Ve oyun için sistem topluyorsan sana bir taktik vereyim asla işlemcin ekran kartından pahalı olmasın hatta bunun kadar asla olmasın

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Çok saçma bir sistem olmuş.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
mouse standı vs gibi şeylerden kısıp ekran kartına yatırım yapabilirsen daha iyi olur.

pcsayar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmiminapcan
3 tane işlemci fanını ne yapacaksınız? ve 2 tane kulaklık standı neden var?

Dostum yanlış anlama ama hayatumda gördüğüm en kötü pc toplamalarından birisi. İlk olarak hem cpu hava soğutucu hem de sıvı soğutucusu var ikisi de aynı şey. İkinci olarak işlemcin ekran kartına göre fazla güçlü. Üçüncü olarak gamepowerdan vazgeç biraz bu ne fanboyluk :). Kulaklık standı mouse standı vs. gereksiz şeyler 20000 TL'lik sistem toplasam bile almam sen bu sisteme koymuşsun. Sistem bileşenlerine girmek çok istemiyorum çünkü en baştan yapılması gerekiyor bazı bileşenler diğerlerine göre çok orantısız. Sen en iyisi hazır sistem al bunu alcağına. Veya buradaki birisinden sistem toplamasını iste. (Ama kesinlikle 3600 ve 1030 yapma)
Ve oyun için sistem topluyorsan sana bir taktik vereyim asla işlemcin ekran kartından pahalı olmasın hatta bunun kadar asla olmasın
bencede, hatamı anladım

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
hangisinde rgb varsa onu koymuşsun

Bupper

80+
Kulaklık standını, mouse standını ne yapacaksın, sıvı soğutma varsa niye 3 tane daha işlemci soğutucu ekledin oofff offff

Top Bottom