Arama sonuçları: *

1. S

Gpu Kullanımı

Peki bu sisteme bu fps normal mi? Hiç normal gibi gelmedi?
  2. S

Gpu Kullanımı

Resimlerin isimlerinde gözüktüğü gibi ayarlar fps düşük mü kalıyor ? Darboğaz mı var ? fps min 100-110 arası olamsı gerekmez mi ? En azından msa off iken ?
  3. S

Gpu Kullanımı

Yazmamışım kusura bakmayın cpu kullanımım hiç bir zaman %100 e vurmadı hiçbir ayarda cpb kapalı yüzde 50-60 larda geziyor.
  4. S

Gpu Kullanımı

Arkadaşlar sistemim da 2 sistem gta 5 te evet msa i açtığım zaman yüzde yüz kullanıyor fakat msa kapattığım zaman fxa full ayarlarda sistem 85-90 arası fps veriyor gpu kullanımı ise %60 larda geziyor bu bir darboğaz mı? Ve ya sebebi nedir normal midir bilgisi olan biri aydınlatsın lütfen :)
  5. S

DA Sistem 2 %55-60 Gpu Kullanımı

Msa fullemeyince gpu %60 larda fps ise 90-95 arası.
  6. S

Evet msa full yapınca ekran kartı %99 oldu fakat msa fulleyince fps 65-75 arası normal midir bu sistem için rx 5600 xt?
  7. S

Merhabalar sistem Gta 5 te %55-60 gpu kullanımı ile gta 5 full ayarlarda 85-100 fps arası değişiyor. Ekran kartı kullanımına göre güzel fps değerleri sanırsam fakat benim sorum gpu kullanımım %99 nasıl olur testlerde ekran kartını full kullanıyorlar ben nasıl kullanacağım?
  8. S

AMD SOFTWARE ARIZA

Ufak bir sorum olacak resimdeki şeyi bilen var mı ?
  9. S

DA 2 SİSTEM EKRAN KARTI BİOS VE DRİVER

Arkadaşlar ilk resimde ekran kartım güncel mi oluyor şimdi ? İkinci resimde böyle yazması normal mi işaretlediğim yer ? Ve son olarak ben ekran kartı bios güncellemesindeki eski driverı indirirken bana ekran kartınızı güncellemenize gerek yok diye İngilizce bir hata veriyor sizde direkt...
  10. S

DA-2 SİSTEM İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Tamamdır teşekkür ederim.
  11. S

DA-2 SİSTEM İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Bir sürü konu var biliyorum fakat ama benim sorum farklı olacak ben daha windows kurmadım amd core performans boost kapattım fakat biosta işlemci sıcaklığım 63 derece sizce normal mi ? Biraz yüksek geldi bana sanırım.
  12. S

DA SİSTEM 2 İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Hocam onu kapattım daha windows kurmadım fakat biosta işlemci sıcaklığım 63 derece normal midir biraz fazla geldi sanırım ?
  13. S

DA 2 SİSTEM GÜÇ KABLOSU

Güç kablosunu koymayı unutmuşlar eski ve üzerinde 250v yazan bir güç kablosu ile açıyorum sorunsuz bir sıkıntı olur mu ?
  14. S

Chipset Çok Ufak Bir Soru

Yani birinde autoda kalırken diğerinden fullersem herhangi bir sorun olmaz. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için iyi günler diliyorum...
  15. S

Hiç uzatmadan hepsini yazıyorum. Asus tuf rx 5600 xt oc evo ekran kartının Abdullah abi bios güncellemesi ile %10 performans artışı olacağı hakkında bir konu açmış o güncellemeyi yaptıktan sonra temiz win 10 kurun diye not düşmüş kurduğum zaman ekran kartı bios günceli gitmez değil mi not...
  16. S

Çok teşekkür ederim. Benim ufak bir iki sorum daha var sorsam bilginiz var ise söyler misiniz müsaitseniz?
  17. S

Yo hayır kolayca entera basıp diğer kişiye cevaba tıklayınca oluyor forum tecrübem yok. Acaba yonga setini güncelledikten sonra win 10 temiz kurulum yapmama gerek var mı?
  18. S

Anladım yani bunun bios ve ya anakart markası ile ilgisi yok? İkinci sorum ise yüklemesi kolay mı bir inceliği var mı bilgim yokta?
  19. S

Zaten o bios güncellemesi olmuyor mu? Onu biliyorum fakat yongayı bilmiyorum. Hocam Asus Prime b450m-k 4400 mhz bunun bios güncellemesini yapmayı biliyorum fakat yonga nedir fikrim yok...
  20. S

Arkadaşlar bios güncellemesini biliyorum. Fakat chipset yonga seti driver nedir? Bios ile aynı mıdır? Yonga seti driverımı nereden bulabilirim? Kısacası bir bilgim yok aydınlatır mısınız :)
Top Bottom