Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

4090 vs 5080 hangisi alınır

Bu kadar muhabbet sonrası bir 5090 patlatıp, herkesi şoke etmen var bence :kekw:
  2. StrangerIX

Çözüldü✓ Tahmini 5090 Fiyatıyla sistem toplayabilir misiniz?

Sen bütçenle olabildiğince 5090'ı almaya odakla. Önce onu al, hatta mümkünse takip et düştüğü gibi fiyatları buraya at, o fiyata alınır mı vs. konuşması da yapabiliriz. Ondan sonra tüm sistemi toparlarız sana.
  3. StrangerIX

Topladığım 4080 Super R9 7950X3D sistem nasıl?

Doğru ama yine de dediğim gibi test görmekte fayda var. Hem entegrasyonu da hafiften yeni başladı. Tümüyle testleri gelsin, gerçekten bizim ülkemizde de fiyatına değer satılırsa önerebilirim. Bizde ekstra fiyat faktörü de var çünkü. 1736688052 İşte onu bilemiyoruz maalesef.
  4. StrangerIX

Orası öyle tabi de bir testler gelsin bu fake frameler hakkında, o kadar fpste hareketteki temizlik nasıl, gecikme durumları farklı senaryolarda nasıl oluyor ona da bakmak gerek. Ben hikaye oyunları için 100 üstü fps'in bir hayli yeterli olduğunu düşünüyorum. 6000 serisine kadar da tutar bence...
  5. StrangerIX

Sanmıyorum hocam. Bence hala yeterli. Şu ana denk güncel oyunlardan en ağırı Indiana Jones geldi. Onda bile gayet rahat oynadım VRAM sayesinde. 16 üstü ve saf gücü 4k30 minimum görebilen ekran kartları tutar yine arkadaşı DLSS FG ile. Daha aşağısını sanmıyorum.
  6. StrangerIX

4080-4090 da gayet yeterli ya hikaye oyunları için. 5000 serisi de zaten saf güçle %15-20 falan farkediyor aralarında diye biliyorum, daha tam testini görmedik ama tabi arkadaş beklerse o kartlar da memnun eder.
  7. StrangerIX

DA İmzalı Sitemler Neden Gelmiyor?

Hiç sistem çıkaramayacak anlamına gelir kardeşim. Bu yüzden anlamıyorsunuz. Firmalar yüksek fiyat çekince, kazma markaların kazma ürünlerini koyunca, fiyat avantajı veriyoruz ayağına sana ürün kitlemeye çalışınca bir yerden sonra çalışmak istemiyorsun. Üstüne sponsorları övmek yerine gerçekçi...
  8. StrangerIX

DA İmzalı Sitemler Neden Gelmiyor?

2. el videoları pek iyi mesajı yanasıtamamış sanırsam. Bir sonraki 2. el videosunda anlaşılır umarım.
  9. StrangerIX

Asla Mükemmelliğe Ulaşamayan Toplama Bilgisayarlar

"Cahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan güçtür." Maalesef tüm çubuklar eğitimi gösteriyor hocam.
  10. StrangerIX

Çözüldü✓ Topladığım bilgisayar sizce ne kadar iyi, alınır mı?

Forumdakiler paylaşırlar birazdan. Olmadı ben akşama size sıfırdan toplamaya çalışırım.
  11. StrangerIX

Çözüldü✓ Topladığım bilgisayar sizce ne kadar iyi, alınır mı?

Bu nasıl bir fiyat, bu nasıl bir sistem gözüm kanadı. 4090'la 7950x3d o güç kaynağıyla öksürür hocam, yapmayın gözünüzü seveyim. Forumdaki arkadaşlar öneri sistem atar, onu tercih edin lütfen.
  12. StrangerIX

9800x3d 4090 x870 sistem aldım h.o.

Hocam hayırlı olsun da biraz pahalıya kapamışın sistemi sanki. Gen5 ssd iş içinse anlarım ama bana sorarsan hiç gerek yok o hızlara ekstra para vermeye. Diğer SSD'yi de hem daha iyi model seçerdin. Kasa çok daha iyi olabilirdi. Herhalde ellerinde anlık beyaz o vardı diye seçtin. Soğutucu çok...
  13. StrangerIX

2 Bin için ddr5 e geçilir mi

Anakart mümkünse B650 almaya çalışın. Sorunuza gelirsek bence geçilir.
  14. StrangerIX

Bugün vatana pc almaya gideceğim

Sistem neyse de soğutucuyu sonra kendin başka yerden sipariş versen, montajını yapsan olmaz mı? Önerilen soğutucuya o kadar para vermezdim açıkçası.
  15. StrangerIX

80.000₺ ile hayalimdeki kasaya yardım eder misiniz.

bence bu sorun değil ya, anakart sağlam anakart. Birçok testte gördüm ve dolu dolu bir anakart. MSI'ın bazı düz B650 modellerinden daha iyi aslında. Faz sayısı konusunda 7800x3d'e yeter ama ilerisi için çok bir bilgim yok. Pasif soğutması iyi ama onun testlerini görmüştüm. Asus faz konusunda...
  16. StrangerIX

Ben şöyle yaptım sistemi. -İşlemci(7800x3d -17.549TL): https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7-7800x3d-soket-am5-50ghz-96mb-120w-5nm-tray-fansiz-islemci/ -Ekran Kartı(Galax rtx 4080 super -41.999TL)...
  17. StrangerIX

Daha ucuza düşerdi bence bu sistem. Bir araştırıp geri dönüş yaparım.
  18. StrangerIX

Hocam arkadaşın attığı kasa ile anakart uyumsuz olabilir.
  19. StrangerIX

Bıir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardı

Lütfen alma ve mümkünse o bilgisayarcının yüzüne tükür. Forumu takip et biraz emin ol bundan çok daha uygun ve çok daha iyi sistem+ monitör alırsın.
  20. StrangerIX

Neden 7900gre+7800x3d sistem yok?

Hazır sistemlerde çok rağbet görmeyeceğini düşünüyorlardır belki. Ki zaten birçok hazır sistemde ram-psu-ssd-anakart gibi birçok üründen ya kısıyorlar ya da fazla kesinti yapıyorlar. En temizi kendin toplamaya çalışman.
Top Bottom