Neler Yeni

DA İmzalı Sitemler Neden Gelmiyor?

Da İmzalı Sitemler çıkar mı?

• Çıkar

Oylar: 0 0.0%
  • Çıkmaz

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    0
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamdi ak
Merhabalar Abdullah
Artık neredeyse hiç DA imzalı sistem çıkarmıyorsun, çıkardıkların da senin sistemler değil tamamen anlaştığın piyasanın ortalama 2-3 bin altı olan hazır sistemler.Biz dar gelirli insanlar olarak zaten bu sistemler bir şekilde piyasada var olan sistemler, hiçbiri DA imzalı sistemlerin yanından geçemez.Biliyorum ekonomik, enflasyon falan filan var ama daha önce de vardı, hatta çip krizinde bile sistem çıkarabiliyordun, çünkü seni sen yapan bu sistemlerdi. Biz eski Abdullahı özledik, bizlere imkansız denilen zamanlarda, fahiş fiyatlara çıkaranlara karşı çıkardığın uygun fiyatlı bütçe dostu sistemlerini özledik, lütfen geri gelsin imzalı sistemlerin👍😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar herkes buraya Abdullaha seslensin yoksa uygun fiyatlı sistemleri unutun. Herkes sitemini belirtsin🫡

Bizler birleşirsek 🤝sesimizi duyurabiliriz, hade herkes destek versin ki hayallerimize ulaşalım inşAllah🤲

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Allah şifa versin.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,286
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Biraz daha apo derseniz iyi niyetinizden etkilenip belki çıkarır hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhabalar Apo
Artık neredeyse hiç DA imzalı sistem çıkarmıyorsun, çıkardıkların da senin sistemler değil tamamen anlaştığın piyasanın ortalama 2-3 bin altı olan hazır sistemler.Biz dar gelirli insanlar olarak zaten bu sistemler bir şekilde piyasada var olan sistemler, hiçbiri DA imzalı sistemlerin yanından geçemez.Biliyorum ekonomik, enflasyon falan filan var ama daha önce de vardı. Ama sen yine kendi imzalı sistemlerini çıkartabiliyordun, çünkü seni sen yapan bu sistemlerdi. Biz eski Apoyu özledik, bizlere imkansız denilen zamanlarda, fahiş fiyatlara çıkaranlara karşı çıkardığın uygun fiyatlı bütçe dostu sistemlerini özledik, lütfen geri gel artık Apocum geri gel😓

Arkadaşlar herkes buraya Abdullaha seslensin yoksa uygun fiyatlı sistemleri unutun. Herkes sitemini belirtsin Apoya🫡

Bizler birleşirsek 🤝sesimizi duyurabiliriz, hade herkes destek versin ki hayallerimize ulaşalım inşAllah🤲
2.el videolarından sonra daha kolay kolay sistem gelecek gibi durmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamdi ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el videolarından sonra daha kolay kolay sistem gelecek gibi durmuyor
Aynen öyle krdsm, önceden öyle miydi neredeyse her haftasonu uygun fiyatlı sistem çıkarıyordu, en son ne zaman DA imzalı sistem çıkardı Allah bilir😏

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Baran Kut
2. el videoları pek iyi mesajı yanasıtamamış sanırsam. Bir sonraki 2. el videosunda anlaşılır umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamdi ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. el videoları pek iyi mesajı yanasıtamamış sanırsam. Bir sonraki 2. el videosunda anlaşılır umarım.
Gayet iyi anladım, ama bu demek değildir ki hiç sistem çıkarmicam anlamına gelmez, eskiden sanki ekonomi güllük gülistanlık mıydı, hatta çip krizi varken sistem çıkarıyordu. Daha önce de söyledim kanalını büyüten bu uygun fiyatlı sistemleriydi. Şimdi ise daha çok inceleme, paket açma gbi kanala dönüştü

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,030
İsim
Emir
Apo ne birader yok apo beyciĞim deseydin.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Baran Kut
Gayet iyi anladım, ama bu demek değildir ki hiç sistem çıkarmicam anlamına gelmez, eskiden sanki ekonomi güllük gülistanlık mıydı, hatta çip krizi varken sistem çıkarıyordu. Daha önce de söyledim kanalını büyüten bu uygun fiyatlı sistemleriydi. Şimdi ise daha çok inceleme, paket açma gbi kanala dönüştü
Hiç sistem çıkaramayacak anlamına gelir kardeşim. Bu yüzden anlamıyorsunuz. Firmalar yüksek fiyat çekince, kazma markaların kazma ürünlerini koyunca, fiyat avantajı veriyoruz ayağına sana ürün kitlemeye çalışınca bir yerden sonra çalışmak istemiyorsun.

Üstüne sponsorları övmek yerine gerçekçi eleştirince de sponsorlar da daha sana gelmiyor. Sistem kölesi insanlara gidiyorlar. Ses çıkarmadan hafif gömen tipler doldu Youtube'da.

Adam da size bari kendinizi bu konuda bilinçli hale getirin ki pazarda avantajları yakalayın diye uğraşıyor.

Yine ne yapar eder bir şeyler yapmaya çalışır sistem için ama içine sinmiyorsa bu zamana dek, o yüzden çıkarmak istemiyordur.

Enflasyonu, yüksek vergi dilimlerini söylemeye gerek yok zaten.

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
ben ikinci el sistem serisini seviyorum hem bilgileniyorum hemde kendi pc mi kendim toplayacak hale gelebiliyorum açıkçası
ve Abdullah abimin
bu videosunda da çok eleştirdiler ve bence bu kadar eleştiri gereksizdi fiyatına göre yeterli bir sistemdi çok iyiydi diyemiyorum ama o zamanki hazır sistemlere göre yaklaşık 3-4k tl daha uygundu açıkçası ve bu videodan sonra yanlış hatırlamıyorsam 2 gün hatta 2 gün dahi olmayabilir bu sistemin fiyatı yükseldi ve 40k altında 4070super sistem kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamdi ak
Haklısınız doğrudur, ama herkes kendi sistemini kendi toplayamıyor, çoğu insanlar hazır herşeyiyle gelsin sistem, tak çalıştır olsun ister. Tabi hazır sistemlerinde fahiş fiyatlara şişirilmesinden dolayı Abdullah haklı olarak o sistemleri çıkarmıyor bu konuda çok haklı, bizlere farklı yollar öneriyor ama dediğim gbi herkes pc toplamayı bilmiyor. Eskiden olduğu gbi yani ayda bir çıkardığı sistemleri hiç olmazsa 5/6 ayda bir çıkarsın o da olmuyor, bunu da görmezden gelemeyiz, bir şekilde çıkarması gerekir. Şuan kanalın gücü bunu yapmaya yetebilir diye düşünüyorum.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Umut Şener
firmalar yalaka olmayanlarla bağlantıyı kesti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular