Arama sonuçları: *

1. T

vatan bilgisayar mı itooyadan mı almalıyım

Monitör alacaksan vatandan al ama vg24vq gibi monitör alma 2.kez alıyorum ekranı titriyor video izlerken 1607677883 İlk aldığımda da titriyordu garantiye gönderdim iade oldu. Sonra bidaha aynı monitörü aldım hala titriyor.
  2. T

DA-2 Sistem kullananlar tavsiye-öneri verebilir mi?

Aga pubg mobile emülatör olduğu için ekran kartını veya işlemciyi çok ısıtıp ömrünü azaltır mı?
  3. T

Bana acil vatandan sistem onerin

Başka emriniz var mıdır ? Efendim
  4. T

2 sistemden hangisini almalıyım?

1.si 1600AF oyun için iyi olmaz mı ?
  5. T

Aslında birazcık daha ekleyip DA-SISTEM2 alabilirim de bugün sipariş veremem yarın vermem lazım o zamana kadar da stok bitebilir. 2.Sistemi 3600 yapınca 5800 TL oluyor DA-SISTEM2 mi daha mantıklı yoksa 3600lü 2.sistem mi bide 2.sistem psu su 550w 80+
  6. T

Usta benim için uzun ömürlü olması önemli de 2.sistem beni kaç yıl idare eder?
  7. T

1.Sistem (Karışık Yerlerden Toplama) Ram: 2 x Corsair Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 Siyah 27 // 553.8 TL Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı // 1.999 TL İşlemci: AMD RYZEN 5 1600 3.20 GHZ 6 ÇEKİRDEK 16MB AM4 İŞLEMCİ İş Parçacığı Sayısı: 12 // 784.05...
  8. T

Max 7800 TL monitör dahil sistem toplama

Eyvallah usta bu haliyle bişey yükseltmeye gerek var mı ( sonradan yükseltebilirim) bide oyunları orta-yüksek arası grafiklerde oynasam kaç yıl idare eder
  9. T

Max 7800 TL monitör dahil sistem toplama

Arkadaşlar 144 hz 1 ms monitör dahil 7800 tl bütçem var bu fiyat bandında sistem önerir misiniz
  10. T

Son 1 tane DA-2 Kaldı alana hayırlı olsun :d

Abdullah Abi fiyatı 5600 e geri düşecek demişti bence gene stoklar gelir ama parçalar değişir kesin
  11. T

DASİSTEM'İN YENİ FİYATI?

Abi çok kararsız kaldım inşallah stok bitince yenisi gelir fiyat artmaz :D
  12. T

DASİSTEM'İN YENİ FİYATI?

Teşekkür ederim. ekipman sıkıntı değilde cpu ya soğutucu almayı düşünüyodum yaw :(
  13. T

DASİSTEM'İN YENİ FİYATI?

aga bugün almayı düşünüyorum da bu sistemi beklesem mi fiyatın düşmesini yoksa yapıştırayım mı ?
  14. T

DASİSTEM'İN YENİ FİYATI?

stok biterse geri düşmez bence
  15. T

Stok geldi

Abdullah Abi konu açmış şimdi stoklar yine geldi diye
  16. T

Stok geldi

bende almayı düşünüyorum da işlemciyle kasa nın linkine girdiğimde stokta yok yazıyor
  17. T

2 ay bekle sistem çıksın stok bitiyor aynı gün bu kadar saçmalık olamaz ya

Beyler sonradan stoklar yenilenir mi yenilenirsede fiyat 1500 tl artar mı
  18. T

DA2 SISTEM YARDIM

bence hiç iptal etmekle filan uğraşma 200 tl fazla ver başka yerden al BENCE herkes sisteme yükleneceği için iptal etme işlemleri montaj işlemleri vesaire karışır uzun sürer
  19. T

Maksimum 4000 TL PC önerisi

Arkadaşlar bütçem max 4000 tl monitörsüz bu fiyata uygun pc önerebilir misiniz ?
  20. T

2500tl civarı nvidialı sistem önerisi

Beyler konuyla ilgisiz ama 4000-4500 TL bütçe ile Mayısın sonlarına doğru monitör dahili sistem dizebilir miyim ?
Top Bottom