Arama sonuçları: *

1. T

25.000₺ ekipmanlı bilgisayar toplama

Hocam siz bana monitör, klavye, mouse, kulaklık önerir misiniz?? bu sesör muhabbetinden pek anlamıyorum ben de.
  2. T

25.000₺ ekipmanlı bilgisayar toplama

Total bütçe 25.000₺ Uzun süre idare edicek bir sistem lazım. Sistem içinde; Monitör Klavye Mouse Mousepad Kulaklık ve bilgisayar olucak. NVIDIA tercihimdir ama olmasada sıkıntı yok şimdiden teşekkürler.
  3. T

R5 5500 - RTX 2060 sistem kaç TL eder?

Sistem; Ryzen 5 5500 işlemci. Palit RTX 2060 Dual OC ekran kartı. Gigabyte B450M-K anakart. Corsair Vengeance CL16 8x2 3200MHz RAM. Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD. Deep cool PF550 80+ PSU. Gametech fortes 4x120mm fanlı Gaming oyuncu bilgisayar kasası. Sadece ekran kartı 2. el ama temiz kart.
  4. T

Pc kurduktan sonra aşırı tedirgin olmam normal mi?

Tamam hocam çok sağolun inşallah düzgün bir şekilde açılır ve sorunsuz kurup oynamaya başlarım hayalini kuran tüm kardeşlerimize nasip olsun inşallah
  5. T

Onlara bakcam hocam anormal sıcaklık görürsem kapatırım pc yi
  6. T

O zaman 2 3 ay sıkıntı olacağını sanmam
  7. T

Tamam hocam sağolun son konumda bahsettiğim tak çıkar olayı sorum yaratırmı termal macun
  8. T

Hocam en son açtığım konuya bakarmısınız şimdide o sorun çıktı.
  9. T

Anladım hocam o zaman 2 3 ay kullanırım daha sonra değiştiririm siz ne kadar süre kullanmıştınız?
  10. T

Yapışma olayı halledilemez mi hocam çok mu sıkıntılı bişey? Beni 1 2 ay idare etsin yeter sonra termal macun alırım.
  11. T

Hocam çoğu kişi stok fandaki macun baya kaliteli diyordu, sizce neden kötü? Birde açıp oyun oynayıp sıcaklık değerlerine bakıcam umarım sorun çıkmaz.
  12. T

Zaten tam yapışmıyordu bastırınca yapışıyordu ama şimdilik idare eder mi?? Şuan bütçem yok param bitti çünkü.
  13. T

Yok hocam soğutucunun kendi macunu duruyor.
  14. T

Hocam videolarda sökün diyordu bende içim rahat olsun istedim ilk sistem olduğu için .Kablolamayı ilerki zamanlarda düzeltirim hocam şu sistemi hayırlısıyla açayimde.
  15. T

Tamam hocam gelince size mesaj atıcam insta varsa daha iyi olur hız açısından.
  16. T

Hocam gözle görülür bir sorun varmı? Bazı arkadaşlar yeni pc topladığı zaman kasma veya donma oluyormuş bu olurmu? Birde kabloları şuan ellemek istemiyorum pek çıkarmaya çalıştım kayıyor bende zarar vermek istemedim.
  17. T

Ve arkadaşlar bu bağlantı kasa fanlarına bağlı buna ne bağlıyacağız 2 girişli birde 1678216132 Az önce ramlerin etiketi olduğunu öğrendim koku yapar dediler onları çıkarıp tekrar taktım.
  18. T

Palit rtx 2060 ekran kartı Ryzen 5 5500 işlemci Corsair Vegeance CL16 8X2 Ram Gigabyte B450M K anakart Kioxia 500 GB SSD Deep cool F550 PSU (Şuan Kargoda) 1678215963 Sağolun hocam ilk defa olduğu için aşırı endişeleniyorum. 1678215990 Tamam hocam sağolun ben psu gelince takıp fotoğraf atıcağım...
  19. T

Ne dersiniz hocam açılcakmı sizce stok fanı 1 2 kere yerinden çıkardım yanlış taktığım için sorun olmamıştır inşallah kabloları zaten internetten bakıp takmıştım inşallah bir sorun çıkmaz.
Top Bottom