Neler Yeni

Pc kurduktan sonra aşırı tedirgin olmam normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Arkadaşlar ilk pc mi topladım youtube izleyerek bazı şeyleride bildiğim için kendim yağtım, tabi bir kaç kez sök tak oldu işlemci fanı olsun arka plaka falan olsun. Şuan PSU bekliyorum kargoda, içimde hep bi tedirginlik var rahat edemiyorum nedense.
"Çalışcakmı" "Açınca tüm parçalar hazır olcakmı(doğru takma konusundan)" "Sistemde kasma olurmu(bazı arkadaşlar yaşamış yeni aldıkları pclerde)"
"Herşeyi doğru taktımmı?"
Bunları düşünüyorum gece gündüz içim hiç rahat değil. Benim içimi rahatlatacak şeyler söylerseniz sevinirim.

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Sistem parçalarınız nedir marka model?

Stok fanı iyice yerine oturttuysanız sorun olmaz. Bir de, daha sonraları Termal macun yenilerken dikkat edin İşlemciyle beraber gelebilir Soğutucu.

AM4 Sokette gelişmiş kilit sistemi olmadığı için, İşlemci zamanla (özellikle de fazla ısındıysa kullanım süresince) macunda özelliğini yitirip Yapıştırıcı gibi yapışıyor İşlemciyle soğutucu arasına.
Bunlara dikkat edin, İşlemciyi elinize alabilirsiniz.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Sorun olsa da bir şey olmayacak. Sonuçta tekrar düzeltme şansınız var. Telaşa gerek yok hatalardan ders çıkarmak gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Xaprus

80+
Ne dersiniz hocam açılcakmı sizce stok fanı 1 2 kere yerinden çıkardım yanlış taktığım için sorun olmamıştır inşallah kabloları zaten internetten bakıp takmıştım inşallah bir sorun çıkmaz.
Hıc birsey olmamistir Allah ın izniyle kafaya takama :))

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Pek yanlış bağlama olasılığınız yok zaten. forumda size yardımcı oluruz geldiğinde psu bizden yardım alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem parçalarınız nedir marka model?
Palit rtx 2060 ekran kartı
Ryzen 5 5500 işlemci
Corsair Vegeance CL16 8X2 Ram
Gigabyte B450M K anakart
Kioxia 500 GB SSD
Deep cool F550 PSU (Şuan Kargoda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olsa da bir şey olmayacak. Sonuçta tekrar düzeltme şansınız var. Telaşa gerek yok hatalardan ders çıkarmak gerekiyor.
Sağolun hocam ilk defa olduğu için aşırı endişeleniyorum.

Pek yanlış bağlama olasılığınız yok zaten. forumda size yardımcı oluruz geldiğinde psu bizden yardım alabilirsiniz
Tamam hocam sağolun ben psu gelince takıp fotoğraf atıcağım ayrı konu açıp.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan montaj yaptığın parçaların görsellerini atabilir misin kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Ve arkadaşlar bu bağlantı kasa fanlarına bağlı buna ne bağlıyacağız 2 girişli birde
IMG_20230306_210346.jpg

Şuan montaj yaptığın parçaların görsellerini atabilir misin kardeşim
IMG_20230306_210421.jpg

Az önce ramlerin etiketi olduğunu öğrendim koku yapar dediler onları çıkarıp tekrar taktım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ve arkadaşlar bu bağlantı kasa fanlarına bağlı buna ne bağlıyacağız 2 girişli birde
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Az önce ramlerin etiketi olduğunu öğrendim koku yapar dediler onları çıkarıp tekrar taktım.
PSU gelince bana Dm den detaylı yardımcı olacağım hatta canlı bağlantı yapıp da gösteririm kasanda kablo karmaşası var kanalları kullanarak toparlaman lazım vs beni bul hallederiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
PSU gelince bana Dm den detaylı yardımcı olacağım hatta canlı bağlantı yapıp da gösteririm kasanda kablo karmaşası var kanalları kullanarak toparlaman lazım vs beni bul hallederiz
Hocam gözle görülür bir sorun varmı? Bazı arkadaşlar yeni pc topladığı zaman kasma veya donma oluyormuş bu olurmu? Birde kabloları şuan ellemek istemiyorum pek çıkarmaya çalıştım kayıyor bende zarar vermek istemedim.

Top Bottom