Neler Yeni

Pc kurduktan sonra aşırı tedirgin olmam normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
ben kıvamı ve ilerideki yapışma olayından sevmiyorum çok katı geliyo bana ve yapışması çok kötü işlemci pini kıran anakart soketinin üst kısmı kırılıp gelen gördüm. 3400g apu kullandım 2.5 sene önce toplamıştım ve macunu silip kendi macunumu sürmüştüm.
Yapışma olayı halledilemez mi hocam çok mu sıkıntılı bişey? Beni 1 2 ay idare etsin yeter sonra termal macun alırım.

Ysuflix

80+ Gold
Yapışma olayı halledilemez mi hocam çok mu sıkıntılı bişey? Beni 1 2 ay idare etsin yeter sonra termal macun alırım.
çok sıkıntılı değil. sökülüyor tabi ama riskli. benim başıma geldi 2500x işlemcide sağ sol çevirdim çıkmadı ısıttım olmadı bıçakla kastırdım olmadı bıraktım. deli gibi yapışmıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
çok sıkıntılı değil. sökülüyor tabi ama riskli. benim başıma geldi 2500x işlemcide sağ sol çevirdim çıkmadı ısıttım olmadı bıçakla kastırdım olmadı bıraktım. deli gibi yapışmıştı.
Anladım hocam o zaman 2 3 ay kullanırım daha sonra değiştiririm siz ne kadar süre kullanmıştınız?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
ismail

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Palit rtx 2060 ekran kartı
Ryzen 5 5500 işlemci
Corsair Vegeance CL16 8X2 Ram
Gigabyte B450M K anakart
Kioxia 500 GB SSD
Deep cool F550 PSU (Şuan Kargoda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel görünüyor bence başaracaksın:) ama elektriği vermeden önce her şeyi doğru yere taktığından emin ol :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Tamam hocam sağolun son konumda bahsettiğim tak çıkar olayı sorum yaratırmı termal macun

Ysuflix

80+ Gold
Anladım hocam o zaman 2 3 ay kullanırım daha sonra değiştiririm siz ne kadar süre kullanmıştınız?
2500x benim bilgisayarım değildi ne kadar kullanıldu bilmiyorum ama 1 sene üstündedir inanılmaz kirliydi çünkü

Ysuflix

80+ Gold

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Yanlış takma bağlama gibi bir sıkıntı olmaz zaten çoğu kablonun yeri belli. PSU geldiği zamanda göreceksin yanlış takmaya çalışsan bile oturmaz yerlerine. Onun dışında sistem açılmasa bile kabloları iyice yerlerine bastır merak etme kırılmaz. Onun dışında her şey yolunda ilerler umarım hayırlı olsun takıldığın bir şey olursa haber et yardımcı olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Yanlış takma bağlama gibi bir sıkıntı olmaz zaten çoğu kablonun yeri belli. PSU geldiği zamanda göreceksin yanlış takmaya çalışsan bile oturmaz yerlerine. Onun dışında sistem açılmasa bile kabloları iyice yerlerine bastır merak etme kırılmaz. Onun dışında her şey yolunda ilerler umarım hayırlı olsun takıldığın bir şey olursa haber et yardımcı olurum
Tamam hocam çok sağolun inşallah düzgün bir şekilde açılır ve sorunsuz kurup oynamaya başlarım hayalini kuran tüm kardeşlerimize nasip olsun inşallah

Top Bottom