Arama sonuçları: *

1. T

20-30K Arası Hazır Sistem Önerisi

Hocam ramleri kendiniz almanız gerek gskill öneririm vatandan değişemiyorsunuz ramleri isterseniz takmamalarını söyleyin ramleri satarsınız ondan sonra darboğaz olmaz çünkü 14. nesil bir intel işlemci var bu benim önerdiğim sistemden iyi işlemci ve anakart olarak
  2. T

Gayet güzel bu sistem alınabilir fakat yakın zamanda ramlari satıp 32gb ram yapabilirseniz iyi olur hocam ve evet dediğiniz gibi vatana gidip aldım
  3. T

Hocam bizimki 32gb ram+1tb ssd+12400f li bir sistem 1755526230 Ayrıca Anakart falan daha iyi ve daha uzun güncel kalacak geleceğe yatırım gibi bir şey ayrıca amd ler çok ısınıyor açıkcası almazdım
  4. T

Hocam ben elden sipariş verip pazar günü salı günü de kurulmuş şekilde aldım.
  5. T

Hocam oto klavye çok güzel düzenlemiş kusura bakmayın :)
  6. T

Hocam ordaki küçük çıkıntıları kasanın o boşluklara yerleştirerek takıyorsunuz zaten mesh kasa her yeri hava alıyor Furmark testinde 58°C gösteriyor ve 150fps veriyor hocam 9500 gibi bi score veriyor
  7. T

1755264939 Hocam 3 tane toz filtresi var ön kasada üstünde bide altında
  8. T

Hocam şuan kutular sakladık ama ilk önce Ekran Kartı, İşlemci, Anakart başkada bir şey vermediler bide videoyu atayım size bir dakika 1755264319 Hocam çok büyük diyor nası atabilirim videoyu
  9. T

Bu arada hocam lisanslı olarak vatandan 6K verip indirtebiliyorsunuz bide PC çok sessiz bir sürü led modu var bana kutularını da verdiler PC nin ön kapağı mıknatıslı o yüzden istediğiniz zaman çıkartabiliyorsunuz video atabilirim isterseniz
  10. T

Hocam 8Gb USB lazım öyle USB lazım değil eski bilgisayarınız varsa video izleyerek Windows'u USB ye aktarın ama bence direkt bilgisayarcıya gidin sadece Windows yükleyerek bitmiyor emin olun ben izledim çok karmaşık şeyler vardı acemi birisi çok zor yapar
  11. T

Hocam bilgisayarcıya gittim valla direkt zaten BİOSA gönderiyordu hiçbi şekilde açılmıyordu Windows'u yükleyip MSI center Nvıdıa app falan indirdi adam toplam 500TL lisanslı olup olmaması çok önemli değil
  12. T

Hocam hayır ben kendim dün Windows 11 yüklettim 500tl ye 1755263477 Normalde lisanslı 6k lira ben 500'e hallettim
  13. T

Evet hocam bu arada 2. el olarak temiz ekran kartı bakabilirim isterseniz 3080 ler var temiz olarak 4700 ti seviyesinden 16gb vram olması lazım dlss3 de var hikaye oyunlarında deli gibi performans alırsınız
  14. T

Hocam 14 .d
  15. T

yapmayın be hocam. Yaş kaçdı büyük ihtimal küçüksünüzdür. Büyük ihtimal ben o parayı vermem yada okulun var falandır bende öyle aldırttım çünkü :D
  16. T

neden hocam.
  17. T

Hocam benim elimde zaten. Sistem iyi zaten ço hikaye oyunu oynamıyorum espor oyunu falan 12400f ile yüksek ayarlarda 350-400 fps arası veriyor kayıt seçenekleri gerçekten mükemmel dediğim gibi ilk 3 yıl boyunca dlss açık şekilde yüksek-ultra ayarlarda rahatlıkla oynatır son 2 yıl falan da orta...
  18. T

iyi geceler Allah rahatlık versin hocam. Bende 4 dk sonra yatacağım
  19. T

dlss quality + mfg 4x açarsanız 2 kat falan daha fazla fps verebiliyor mesela DOOM The Dark Ages de dlss açıkken 100fps mfg 4x de açılınca 250fps görebiliyor 1754945635 RT ışın izleme teknolojisi hocam kısaca yani daha gerçekçi görüntüler sunuyor 4070 den avantajı bu dlss4 daha gelişmiş onda...
  20. T

yani 3 yıl boyunca yüksek ayarlarda çok rahat oynatır ondan sonrakşi yıllarda orta ayarlarda çok rahat oynatır ben 5-6 yıl bu sistemle kullanacağım hocam siz kaç yıl düşünüyorsunuz? Bu arada ben orta ile yüksek arasında çok fark görmüyorum ya. 1754945378 dediğiniz şey RT olabilir
Geri