20-30K Arası Hazır Sistem Önerisi

Hocam yani performans açısından. 8gb vramın kötü yanı 1440p üstü için kötü kalabilir ama 1080p ve orta bütçe için en iyisi zaten 1080p den sonrası çok fark etmiyor bu arada dlss açarsanız daha fazla fps alabilirsiniz
1440p bir monitöre sahip değilim hocam zaten. Ytden de test videolarına baktığımda nedense videoyu çeken kişiler dlss ve bir tane daha ayarı vardı R ile başlıyordu her neyse. Adam onu açmadan yapmıştı ve genede fpsler hoşuma gitti oradan kaynaklı bir sorunum yok.

1440p bir monitöre sahip değilim hocam zaten. Ytden de test videolarına baktığımda nedense videoyu çeken kişiler dlss ve bir tane daha ayarı vardı R ile başlıyordu her neyse. Adam onu açmadan yapmıştı ve genede fpsler hoşuma gitti oradan kaynaklı bir sorunum yok.
yani 3 yıl boyunca yüksek ayarlarda çok rahat oynatır ondan sonrakşi yıllarda orta ayarlarda çok rahat oynatır ben 5-6 yıl bu sistemle kullanacağım hocam siz kaç yıl düşünüyorsunuz? Bu arada ben orta ile yüksek arasında çok fark görmüyorum ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğiniz şey RT olabilir

yani 3 yıl boyunca yüksek ayarlarda çok rahat oynatır ondan sonrakşi yıllarda orta ayarlarda çok rahat oynatır ben 5-6 yıl bu sistemle kullanacağım hocam siz kaç yıl düşünüyorsunuz?

dediğiniz şey RT olabilir
Bilemiyorum hocam. Götürdüğü kadar diyelim. Evet muhtemelen RT doğru söylüyorsunuz

Bilemiyorum hocam. Götürdüğü kadar diyelim. Evet muhtemelen RT doğru söylüyorsunuz
dlss quality + mfg 4x açarsanız 2 kat falan daha fazla fps verebiliyor mesela DOOM The Dark Ages de dlss açıkken 100fps mfg 4x de açılınca 250fps görebiliyor

RT ışın izleme teknolojisi hocam kısaca yani daha gerçekçi görüntüler sunuyor 4070 den avantajı bu dlss4 daha gelişmiş onda dlss3 vardı. Bu arada RT kapalı olursa daha az vram kullanır hocam.

dlss quality + mfg 4x açarsanız 2 kat falan daha fazla fps verebiliyor mesela DOOM The Dark Ages de dlss açıkken 100fps mfg 4x de açılınca 250fps görebiliyor

RT ışın izleme teknolojisi hocam kısaca yani daha gerçekçi görüntüler sunuyor 4070 den avantajı bu dlss4 daha gelişmiş onda dlss3 vardı
Anladım hocam. Ben yatıyorum artık yazdığınızda cevap vermezsem bundan kaynaklıdır haberiniz olsun :D iyi geceler iyi akşamlar.

Sizin sisteminiz ne zaman elinizde olacak?
Hocam benim elimde zaten. Sistem iyi zaten ço hikaye oyunu oynamıyorum espor oyunu falan 12400f ile yüksek ayarlarda 350-400 fps arası veriyor kayıt seçenekleri gerçekten mükemmel dediğim gibi ilk 3 yıl boyunca dlss açık şekilde yüksek-ultra ayarlarda rahatlıkla oynatır son 2 yıl falan da orta ayarlarda çok rahat oynatır düşük ayarlara çekince 750fps falan veriyor işlemci ekran kartının tam gücünü kullanamadığından ama yoksa 900fps falan verir onun içinde 10k lık falan işlemci almak gerek kasa gayet güzel psu güzel baya hızlı açılıyor uygulamalar böyle hocam

Hocam benim elimde zaten. Sistem iyi zaten ço hikaye oyunu oynamıyorum espor oyunu falan 12400f ile yüksek ayarlarda 350-400 fps arası veriyor kayıt seçenekleri gerçekten mükemmel dediğim gibi ilk 3 yıl boyunca dlss açık şekilde yüksek-ultra ayarlarda rahatlıkla oynatır son 2 yıl falan da orta ayarlarda çok rahat oynatır düşük ayarlara çekince 750fps falan veriyor işlemci ekran kartının tam gücünü kullanamadığından ama yoksa 900fps falan verir onun içinde 10k lık falan işlemci almak gerek kasa gayet güzel psu güzel baya hızlı açılıyor uygulamalar böyle hocam
Anladım hocam. Size iyi eğlenceler. Benim eğlenmem için biraz daha vakit var :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri