Neler Yeni

20-30k arası hazır sistem önerisi veya toplama bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ege
Hocam bende bekliyorum itopyadan almayı planlıyorum fakat şuan mantıklı bir sistem gözüme çarpmadı biraz daha zamanınız varsa bekleyebilirsiniz benimde bütçem sizle aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

12400f 5600 i ikiye nasıl katlıyor
hocam zamanım yok haftaya sınavlar başlıcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
yok hocam onu demiyorum kuark sparkı diyorum
kuark spark ve phoneix arasındaki farkı sormuyor musun hocam 8bin fazla verilir mi diye kuarka

Hocam bende bekliyorum itopyadan almayı planlıyorum fakat şuan mantıklı bir sistem gözüme çarpmadı biraz daha zamanınız varsa bekleyebilirsiniz benimde bütçem sizle aynı

12400f 5600 i ikiye nasıl katlıyor
ben 2 sene 5600lü sistemi kullanıp sattım , şuan 1 senedir 12400f kullanıyorum rahatça ısınma ve performans olarak 2ye katlar diyebilirim

bu da donanım arşivinin itopya tavsiye sistemi , 5k daha bütçe koyarsan en iyi seçenek budur senin için

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ege
kuark spark ve phoneix arasındaki farkı sormuyor musun hocam 8bin fazla verilir mi diye kuarka

ben 2 sene 5600lü sistemi kullanıp sattım , şuan 1 senedir 12400f kullanıyorum rahatça ısınma ve performans olarak 2ye katlar diyebilirim

bu da donanım arşivinin itopya tavsiye sistemi , 5k daha bütçe koyarsan en iyi seçenek budur senin için
hocam bütçeyi aşıyor

sistemi biraz değiştirdim sizce nasıl olmuş darboğaz yapar mı bence f/p oldu tam

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ege
hocam 26bin lira bütçe ile ryzen 5 5600lü sisteme asla okey diyemem maalesef
hocam bu konuya bir bakar mısınız burda aynı şeyleri daha düşük fiyatta önerdiler rica etsem bir bakar mısınz

Top Bottom