Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Alınması/Alınmaması Gereken Markalar

Kastettiği şey üretim değil Ar-Ge'si merdiven altı yerlerde yapılan, planlanan ve geliştirilen markalardan bahsediyor.
  2. Toxpox

Konuya gelecek olursak; iyi marka kötü marka yoktur, iyi model kötü model vardır. Kötü dediğiniz Rampage PSU'larının bazı modelleri seçkin PSU üreticiler tarafından üretiliyor. Dolayısıyla Turbox ve izoly dışında pek bilinen ve istikrarlı şekilde kötü ürünler çıkaran bir marka yok.
  3. Toxpox

Tebrikler. Yayın yaparken H264 ile piksel piksel yayın yaparken en iyi olmayan bir RAM'e sahip olacaksın. Monitör olarak da iyi olduğunu düşündüğün BenQ'dan yüksek gecikmeli bir monitör alıp keyfine bakacaksın. SSD, PSU ve kasa haricinde iyi bir tercih yok. 🤣
  4. Toxpox

Bu sistemdeki işlemci kendi stok fanı ilemi gelmektedir?

Wraith Stealth geliyor. Sürekli performans arıyorsanız bu soğutucu yetersiz kalacaktır.
  5. Toxpox

Ryzen 3 3200G 165 Hz destekler mi?

Anakartının sayfasından kontrol edebilirsin. Mobilde olduğum için rahat bakamam.
  6. Toxpox

Ryzen 3 3200G 165 Hz destekler mi?

Anakarta bağlı. İşlemci tarafında bir gereksinim istemiyor diye biliyorum. 4300GE ile 2k 170hz alabiliyorsam muhtemelen sadece anakarta bağlıdır.
  7. Toxpox

GELECEĞE DÖNÜK SİSTEM TAVSİYESİ

Var. JRAINBOW1
  8. Toxpox

GELECEĞE DÖNÜK SİSTEM TAVSİYESİ

Yok, o taktiği vermiştim. Ben 4.31 Samsung B-Die'a tek attığım için gerek kalmadı.
  9. Toxpox

TD500 7T10-3070Ti Gamegaraj alınır mı?

Alınır ama soğutucuyu değiştirmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Muhtemelen anakart da pek iyi değil fakat 10600K ile de sorun yaşatmaz. Ek 344₺ vererek ekran kartını Gamerock tercih edebilirsiniz. Soğutma ve güç bileşenleri çok daha iyi.
  10. Toxpox

GT1 Sistemi aldım! Kargo sorunları?

Öncelikle bu mesajı okurken DA ile herhangi bir şekilde kâr amacı gütmeden yaptığım görev ile bağdaştırarak okumamanızı, normal bir üyenin yazdığı mesaj olarak değerlendirmenizi istiyorum. Gaming.Gen.TR ile HakanSezginel-HS1 hazır sistemi almıştım. Ürün test edilirken işlemcide sorun çıktığını...
  11. Toxpox

Konudaki sistemlerde bir sorun var mıdır?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-rx-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html Bilek desteği yok, belirteyim.
  12. Toxpox

F/P, mekanik yapılı optik Switch'leri var ve Cherry MX de kullandım ROG RX de. İki Switch arasında ciddi fark hissettim ve kesinlikle ROG RX Switch daha iyi geldi bana. Optik Switch olduğu için daha hızlı olacaktır ama hissedilmez bu durum.
  13. Toxpox

Dark Hero mu?????? LN2 yapıp E-Spor turnuvasına katılacaksınız sanırım. 🤣 Ciddi anlamda "gereksiz" denilebilecek bir çok bileşen ya da ekipman var. Ayrıca ROG Scope yerine Scope RX tercih etmek daha mantıklı olur.
  14. Toxpox

i9 9900K Ekran Kartı Olmadan Nasıl Performans Verir?

Evet, bu durumlar olabilir. Kendim ekran kartı kullanmadan Valorant oyununda 1080p ayarlarda 140-170 FPS'leri alabiliyorum. iGPU (integrated GPU) işlemciler bu gibi çekirdek bazlı oyunlarda yüksek FPS verebiliyor.
  15. Toxpox

Yeni aldığım İntel 4.6GHz sistemim 😎

Adam troll. 4 kez raporlamama rağmen bir değişiklik olmadı hâlâ troll konusunu açıp eğlenebiliyor. Geçen ki konuda konu içerisinde birden 8700K alıp 9700K'ya geçti nasıl olduysa. Acaba bu konuda dakikalar içerisinde sistemi değişecek mi, merak ediyorum. Ciddiye almayın. Goygoy konusu.
  16. Toxpox

hangi anakart ve işlemci ikilisi?

10700F alacaksanız B460 bir anakart yeterli olur. Çarpan kilidi kapalı olduğu için Z serisi almanızın mantığı yok zira RAM'den başka hiçbir şeye hız aşırtma yapamazsınız. Tavsiyem Ryzen 5 5600X olur. Anakart olarak da bütçe belirtmediğiniz için birden fazla seçenek yazacağım. Yüksek bütçe...
  17. Toxpox

Bilgisayarcı ile aramızdaki komik diyalog

Protein tozu al. Süt ile karışım yapıp iç ve hergün 200 şınav 200 mekik 500 barfiks çek. 4 güne gücün yeter inşallah. Esnaf bilgisayarcılar ne tuhaf ya.
  18. Toxpox

İki sistem arasındaki fark nedir ?

Anakart, işlemci ve soğutucu farkı var. İşlemci olarak ikisi de aynı performansta fakat "F" ibaresi olan işlemcinin dahili grafik birimi yok. Ekran kartı ile kullanacağınız için hiçbir önem taşımıyor. Anakart farklı. H510 anakartı alırsanız RAM Overclock yapamıyorsunuz diye biliyorum fakat tam...
  19. Toxpox

bu parçalar uyumlu mu

Parçaların hepsi uyumlu. RAM'lere iyi bir Overclock ayarı yapıp CPU'yu da birazcık hız aşırtırsan epey performans alırsın özellikle FPS oyunlarında.
  20. Toxpox

GAMİNGGEN.TR GÜVENİLİR Mİ

Güvenilir tabii ki.
Geri